Bidon apa pH2On 19 litri

Produs returnabilPret bidon de la 3 bidoane cumparateProdus noupH 9.04Apa de izvor de munte

Bidon apa pH2On 19 litri

46,00 lei

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Bun venit in universul apei alcaline de inalta calitate – pH2On (pH 9.04), noul produs premium de la brandul H2On care este recunoscut pe plan international pentru calitatea superioara a apei. Extrasa din inima Muntilor Meseș, pH2On reprezinta o evolutie remarcabila in lumea apei alcaline, aducand o alternativa pura si superioara pe piata.

Originea – Izvorul Mitrului
In adancurile Muntilor Meseș se ascunde Izvorul Mitrului, o sursa de apa cu puritate rar intalnita, complet nepoluata de activitati umane. Aceste caracteristici alimenteaza sursa apei pH2On, conferindu-i calitatea si distinctia unei adevarate ape alcaline premium cun pH 9,04.

Volume – Bidoane de 19 Litri
Apa pH2On este imbuteliata cu grija in bidoane 19 litri, oferindu-ti acces la o sursa consistenta de apa alcalina premium, perfecta pentru un stil de viata sanatos si activ.

Excelenta in puritate si tehnologie, pH2On nu este doar apa de izvor, ci un produs superior prin origine si tehnologie.

Iata de ce pH2On se remarca in randul produselor premium:

Climatul si Impactul Sau
Clima continental moderata a Muntilor Meseș contribuie la calitatea constanta a apei noastre, facand pH2On un produs solicitat si asteptat de clientela premium din piata romaneasca si nu numai.

Exclusivitate Naturala Exploatarea limitata a izvorului asigura un produs exclusivist. pH2On, disponibil la bidon de 19L, este o promisiune a puritatii si calitatii. Ne angajam sa protejam frumusetea si puritatea izvorului Mitrului, garantand un viitor sustenabil pentru pH2On si pentru tara noastra.

✔️ Analize Chimice – Reflectarea Puritatii Extrem de Ridicate
✔️ Continut de Amoniu: < 0.002 mg/L (max admisibil: 0.50 mg/L)
✔️ Azotati: 5.42 mg/L (max admisibil: 50 mg/L)
✔️ Nitriti: < 0.016 mg/L (max admisibil: 0.50 mg/L)
✔️ pH 9,04 – Nivel alcalin optim pentru sustinerea unui stil de viata sanatos si activ.

Descopera o noua dimensiune a apei alcaline cu pH2On – un partener autentic pentru calatoria ta catre o hidratare superioara si un stil de viata echilibrat. Alege calitatea, alege pH2On!

Precizam ca bidonul cu apa este proprietatea companiei distribuitoare, fiind acordat clientilor in custodie, si trebuie returnat atunci cand se goleste/se efectueaza o noua comanda.
Bidoanele de 11 si 19 litri din oferta H2On sunt reutilizabile, ele fiind realizate din policarbonat sau din tritan.

has been added to your cart:
Checkout