Ce trebuie sa stii inainte de a comanda un espressor cu capsule?

Ce trebuie sa stii inainte de a comanda un espressor cu capsule?

Chiar daca suntem niste fini adepti ai cafelei prajite, macinate si apoi servite la birou, apreciem enorm si faptul ca, in special pentru zonele cu circulatie redusa sau chiar pentru domiciliu, un espressor cu capsule se potriveste ca o manusa! Fie ca este vorba de receptia unei pensiuni, de biroul managerului sau de sala de conferinte, un astfel de aparat se poate dovedi o solutie viabila pentru a ne bucura de gustul cafelei zilnice.

Espressoarele cu capsule se bucura de o popularitate in crestere, datorita avantajelor precum convenienta, mentenanta, dar si optiunile de a prepara automat diverse bauturi pe baza de cafea. De aceea, am hotarat sa includem in oferta H2On o gama diversa de espressoare cu capsule, de varii capacitati, potrivite atat birourilor, cat si spatiilor casnice! De asemenea, ai la dispozitie atat posibilitatea de achizitionare a unui espressor cu capsule, cat si inchirierea gratuita a acestuia, pe baza de custodie, cu conditia cumpararii unui numar de cafele lunar.

Cu toate acestea, alegerea unui espressor potrivit poate fi o adevarata provocare! Cu atatea modele disponibile, vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere! De aceea, iti prezentam cateva lucruri pe care sa le ai in vedere la achizitionarea sau inchirierea unui espressor cu capsule:

1. Prepara perfect cafeaua

Desigur, primul factor de luat in considerare este calitatea cafelei preparate. Cu siguranta vrei un aparat de cafea care iti poate prepara licoarea preferata in fiecare zi, la acelasi standard ridicat! In aceasta privinta, espressoarele cu capsule sunt o buna optiune, datorita simplitatii sistemului de functionare. De asemenea, lipsa reziduurilor de cafea conduce la o mai buna rezistenta in timp, fara a necesita mentenanta sau reparatii de vreun fel. Cu putina atentie la introducerea si scoaterea capsulelor, nu va fi nevoie nici macar de curatarea acestuia!

2. Caracteristicile incluse

Aparatul tau de cafea poate prepara doar espresso sau are si alte optiuni? In functie de dotarile cu care este echipat, te poti orienta catre un espressor cu capsule care poate prepara si cappuccino sau macchiato, dupa preferintele tale! Asigura-te, insa, ca alegi un brand de cafea preferat, precum illy sau LavAzza, deoarece capsulele de la branduri diferite nu sunt intotdeauna compatibile intre espressoare!

3. Este usor de folosit

Este important de adaugat si faptul ca espressoarele trebuie sa fie usor de folosit, fara a crea dificultati. Nimeni nu isi doreste sa se “lupte” cu un espressor dimineata, inainte de a-si fi baut cafeaua! Optiunile si caracteristicile trebuie sa fie vizibile si usor de inteles de catre toti cei care prepara cafeaua la acel aparat! 

4. Alegi dimensiunea potrivita

Ai nevoie de un espressor cu capsule pentru intreg biroul sau pentru uz personal? Asigura-te ca acesta are capacitatile potrivite pentru a servi mai multe persoane, daca este cazul, altfel va trebui sa fugi dintr-o parte in alta pentru a-i incarca rezervorul de apa.

5. Se integreaza in designul spatiului

Chiar daca, in trecut, aparatele de cafea erau privite ca niste electrocasnice, astazi se pune pret si pe designul acestora. In fond, este vorba de un ritual al cafelei, care impune de la sine un obiect atragator din punct de vedere vizual. De asemenea, nu vrei nici ca biroul tau sa arate ca o bucatarie, cu multiple accesorii si ustensile alaturi de espressor. Opteaza pentru un model care se integreaza perfect in stilul decorativ al spatiului in care este folosit!

6. Pretul

Unul dintre avantajele aparatelor de cafea cu capsule este ca sunt proiectate sa prepare acelasi espresso perfect, de fiecare data, indiferent de model. In schimb, diferentele constau in caracteristicile acestora, optiunile la indemana si capacitatea rezervorului de apa.

7. Achizitionare sau inchiriere?

Daca iti place cafeaua, insa esti consumator ocazional, este recomandat sa iti achizitionezi un espressor cu capsule. Pe de alta parte, daca espressorul este folosit pentru a face 3, 4 sau chiar mai multe cafele pe zi, este mai avantajos sa iei un astfel de aparat in custodie. Acest lucru este valabil si pentru afacerile sezoniere, precum terase sau pensiuni la munte. Astfel, nu va trebui sa platesti pretul aparatului atat timp cat comanzi un numar de capsule de la acelasi brand de cafea.

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *