Julius Meinl

Julius Meinl

Cafea si ceaiuri Julius Meinl

Oricand ai pofta de un espresso fierbinte, servit cu maiestrie, alege Julius Meinl! Aroma desavarsita, obtinuta doar prin procesul de coacere in cele mai renumite case de prajit cafea din Viena, confera o nota distincta fiecarei cesti de cafea Julius Meinl!

Logo-ul de pe cestile si ambalajele de cafea Julius Meinl prezinta un tanar care poarta un fes turcesc, un soi de palarie rosie, cu un snur in varf. Aceasta imagine este graitoare pentru istoria brandului, infatisand povestea primei cafenele din Viena. Legenda spune ca, in 1683, mesagerul regal Georg Franz Kolschitzky, avand spirit de antreprenor, a obtinut cativa saci de cafea ramasi in urma Asediului Vienei. Astfel, a fost fondata prima cafenea din Viena, “La plosca albastra”.

Designul logo-ului original ii apartine lui Josef Binder, care a fost atent sa suprinda, in linii mari, povestea primului brand de cafea din Austria, Julius Meinl! Acest logo a fost redus la esenta in 2004, infatisand profilul tanarului turc in format monocrom.

Astazi, cafeaua Julius Meinl respecta traditiile de odinioara, originile si valoarea acestui brand unic in lume! Atat cafeaua, de cea mai buna calitate, cat si serviciul si prezentarea, fac cu toate parte din aceasta poveste fericita. Servita pe o tavita de argint, intr-o ceasca de portelan, cu lingurita asezata deasupra, alaturi de un pahar de apa – este modul traditional de prezentare. Asadar, relaxeaza-te si pregateste-te sa te delectezi cu noile sortimente de cafea Julius Meinl de la H2On! Inca de la fondare, brandul Julius Meinl si-a pastrat reputatia neatinsa prin prezentarea deosebita, alaturi de un serviciu de distributie care functioneaza cu precizia unui ceas! Cunostintele avansate de alegere a sortimentelor speciale si relatiile pe termen lung cu fermierii locali au asigurat respectarea calitatii pentru fiecare cupa de cafea Julius Meinl. O traditie lunga de atentie la nevoile clientilor este ceea ce contribuie la dezvoltarea unei adevarate retele de suport, service si idei pentru a servi peste 40.000 de consumatori de cafea Julius Meinl la nivel mondial, in fiecare zi!

Succesul povestii Julius Meinl porneste de la tara de origine a cafelei, unde poate avea loc un contact direct cu fermierii. Sunt multi factori care joaca un rol esential in alegerea boabelor potrivite: regiunea, altitudinea, umiditatea, precum si perioada din an in care se coc boabele de cafea. In mod traditional, cafeaua Julius Meinl este un blend de boabe Arabica si Robusta de calitate premium, provenite din surse sustenabile, de la plantatii de renume!

Inainte de prajire, are loc un proces strict de selectie a boabelor verzi. Aici intervine expertiza specialistilor in prajire din Viena sau Vicenza. Dupa ce are loc prajirea, boabele sunt inspectate inca o data, una cate una, printr-un sistem electronic de analizare a calitatii. Apoi, macinata sau nu, cafeaua este ambalata in vid, asigurand astfel prospetimea si aroma cafelei Julius Meinl pe timp indelungat!

has been added to your cart:
Checkout