Dozator mini ZASS ZTWD 14C compresor

Dozator mini ZASS ZTWD 14C compresor

665,00 lei

Cu ajutorul dozatorului de apa ZASS ZTWD 14C poti obtine apa rece si apa calda instant la tine acasa sau la birou. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie inovativa, avand un design ergonomic, dimensiuni usor de incadrat in spatii mici (acasa/birou) cu posibilitate de amplasare in bucatarii, oficii de institutii etc. prin pozitionare pe blat sau pe orice alt element de mobilier, astfel incat sa fie confortabil de utilizat la nivelul mainilor.

» Hidratare confortabila in orice anotimp
Trei setari de temperatura pentru apa: calda, rece si la temperatura camerei. Temperatura apei calde: 90°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥90°C). Temperatura apei reci: 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R600a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R600a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

» Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Avantajele acestui dozator ZASS:
Este o varianta ecologica, moderna care face parte din gama de dozatoare cu refrigerant R600a.
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF).
Este varianta care confera economie de spatiu si un design minimalist.
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

POTRIVIT IN ORICE INCAPERE
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa adecvat nevoilor intregii familii. Foarte comod in utilizare prin faptul ca, pozitionat pe blatul de bucatarie are utilitate la nivelul mainilor.
Tendinta de minimalism in ce priveste designul de interior este cea care a dus la aparitia acestui nou tip de dozatoare cu amplasare pe blatul de la bucatarie. Acest fapt ii confera o utilitate sporita in zona unde este amplasat. Confortul si hidratarea s-au reunit in acest dozator pentru ca tu sa te bucuri de el pe deplin.

CONFORT SI SIGURANTA
Atunci cand vrei sa-ti oferi un moment de relaxare savurand un ceai, dozatorul iti ofera apa fierbinte instant. Chiar poti controla modul de functionare al dozatorului atunci cand este utilizat de copii, fiind prevazut cu un buton de siguranta cu care poti bloca distribuirea de apa fierbinte atunci cand in preajma copiilor nu se afla adulti.

MULTIFUNCTIONALITATE
Bucura-te de apa atat de necesara hidratarii, indiferent de sezon. Acest dozator ZASS este conceput in asa fel incat sa-ti ofere apa dupa nevoile tale si ale familiei tale.
Compresorul puternic ajuta la racirea rapida a apei pentru a te putea bucura pe deplin de un pahar cu apa rece. Capacitatea de incalzire a rezistentei electrice faciliteaza obtinerea apei fierbinti in debit ridicat.

Detalii produs:
Putere incalzire: 550 W
Putere racire: 50 W
Compatibil cu: bidoane de apa de 11 litri respectiv 19 litri
Compresor pentru racire, puternic si silentios
Temperatura apa fierbinte: peste 90 °C, 5 litri pe ora
Temperatura apa rece: sub 10 °C, 2 litri pe ora
Indicatoare LED pentru apa calda / apa rece
Agent frigorific: R600a
Butoane pornire / oprire pentru economie de energie
Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte)
Robinet pentru apa temperatura camerei
Temperatura ambient recomandaté: intre 10 si 38 °C
Umiditate ambient: < 90% Rezervoare apa calda / rece din inox Termostat automatDimensiune: 34 x 54 x 34 cm Greutate: 9.4 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz / 60 Hz, 645 WContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout