Dozator ZASS ZWD 02 CR cu minifrigider si compresor

Dozator ZASS ZWD 02 CR cu minifrigider si compresor

759,00 lei

Dozatorul de apa ZASS model ZWD 02 CR este un model nou, prevazut cu compresor de racire si spatiu de depozitare tip minifrigider, avand capacitate de 12 litri si pozitionat la baza dozatorului. Dozatorul este atat de bine conceput incat sa-ti fie util si in acelasi timp sa ai si un ambient placut in zona de amplasare. Cu acest dozator poti obtine apa rece sau fierbinte, asa cum ai nevoie si in plus, te poti bucura de snack-ul favorit pastrat la rece pentu o savoare deplina. Garantie 2 ani!

Availability: Stoc epuizat Categorie:

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie noua, inovativa, avand un design ergonomic, cu amplasarea unui spatiu de depozitare la baza, in interiorul aparatului, spatiu care functioneaza ca si un minifrigider.

» Hidratare confortabila in orice anotimp
Doua setari de temperatura pentru apa: rece, sau fierbinte. Temperatura apei calde: 90°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥90°C). Temperatura apei reci: 8 – 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2,5 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R600a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R600a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

» Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Detalii produs:
Putere incalzire: 550 W
Putere racire: 80 W
Compatibil cu: bidoane apa de 11 litri respectiv 19 litri
Compresor pentru racire, puternic si silentios
Temperatura apa fierbinte: peste 90 °C, 5 litri pe ora
Temperatura apa rece: intre 6 si 8 °C, 2,5 litri pe ora
Indicatoare LED pentru apa calda/apa rece
Agent frigorific: R600a
Minifrigider 12 litri (dimensiuni interioare: 23 x 18 x 28 cm
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie
Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte)
Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 38 °C
Umiditate ambient: < 90% Rezervoare apa calda/rece din inox Termostat automatDimensiune: 33 x 98 x 33 cm Greutate: 14,96 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz/60Hz, 630 WContinut cutie: Dozator apa Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout