Dozator ZASS ZWD 10CR minifrigider 12 litri si compresor

Dozator ZASS ZWD 10CR minifrigider 12 litri si compresor

873,00 lei

Daca alegi dozatorul ZASS ZWD 10CR, vei avea de castigat un minifrigider prin compartimentul de 12 litri amplasat in partea inferioara a dozatorului si iti vei oferi un confort vizual sporit in zona de amplasare. Totul este atat de bine conceput incat tu sa poti beneficia de un ambient util si placut. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

De ce sa alegi ZASS?

Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie noua, inovativa, avand un design ergonomic, cu amplasarea unui spatiu de depozitare la baza, in interiorul aparatului, spatiu care functioneaza ca si un minifrigider.

Hidratare confortabila in orice anotimp
Doua setari de temperatura pentru apa: rece, sau fierbinte. Temperatura apei calde: 90°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥90°C). Temperatura apei reci: 8 – 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2,5 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R600a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R600a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Avantajele acestui dozator ZASS:

Este o varianta ecologica, moderna care face parte din gama de dozatoare cu refrigerant R600a;
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF);
Este varianta cu compresor care permite racirea instanta a apei provenite din bidonul pozitionat deasupra dozatorului;
Pozitionarea superioara a bidonului constituie un avantaj in observarea in orice moment al volumului de apa disponibil;
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

Potrivit in orice incapere
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa calda sau rece. Foarte comod in utilizare si adecvat nevoilor intregii familii.

Siguranta
Aparatul este prevazut cu o protectie termica. In cazul in care dozatorul se supraincalzeste sau este pornit fara apa acesta se opreste. Dozatorul este prevazut in partea frontala cu doua indicatoare luminoase. Indicatorul incalzire apa se stinge in momentul in care apa din rezervor a ajuns la temperatura maxima, semn ca puteti lua un pahar cu apa fierbinte.

Multifunctionalitate
Bucura-te de apa atat de necesara hidratarii, indiferent de sezon. Acest dozator ZASS poate sa-ti ofere apa rece sau fierbinte, dupa nevoile tale si ale familiei tale. Compresorul puternic ajuta la racirea rapida a apei pentru a te putea bucura pe deplin de un pahar cu apa rece. Capacitatea de incalzire a rezistentei electrice faciliteaza obtinerea apei fierbinti in debit ridicat.

Detalii produs
Puterea de incalzire: 550 W
Puterea de racire: 80 W
Capacitate rezervor apa rece: 2 litri
Capacitate rezervor apa calda: 1 litri
Tensiune alimentare: 220 V
Nivel zgomot: 36 dB
Debit maxim apa rece: 2.5 litri / ora
Debit maxim apa calda: 5 litri / ora
Agent racire R600a
Minifrigider capacitate 12 litri

Dimensiune: 34 x 98 x 33 cm
Greutate: 18 Kg
Electricitate: 220V 50Hz / 60 Hz, 630 W

Continut cutie:
Dozator
Manual de utilizare
Certificat de garantie
Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout