Dozator ZASS ZWD 11E electric

Dozator ZASS ZWD 11E electric

548,00 lei

Dozatorul de apa ZASS ZWD 11E este un model electric, prevazut cu rezistenta electrica ce faciliteaza incalzirea rapida a apei si cu posibilitate de furnizare apa rece, presetat, apa rece fiind direct influentata de temperatura ambientala. Acest dozator este conceput in special pentru a obtine apa fierbinte. Dozatorul dispune si de un spatiu de depozitare de 12 litri. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul este dotat cu rezistenta electrica destinata incalzirii rapide a apei si crearii confortului termic al organismului in orice perioada. Consumul de apa rece la o temperatura influentata de mediul ambiant este cel mai favorabil pentru organismul uman, ca atare, acest dozator este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de hidratarea atat de necesara zi de zi pentru a-ti mentine corpul activ, sanatos.

» Hidratare confortabila in orice anotimp
Doua setari de temperatura pentru apa: rece, sau fierbinte. Temperatura apei calde: 85-95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥90°C). Temperatura apei reci: 12 – 15°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 0,7 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Incalzire / Racire electrica
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa fierbinte, acest dozator este prevazut cu o rezistenta de inalta eficienta. Poti sa beneficiezi si de apa rece intr-un mod prietenos pentru corpul uman, in orice anotimp, apa rece fiind direct influentata de temperatura ambientala.

Avantajele acestui dozator ZASS:
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF).
Este varianta electrica ce permite incalzirea instanta a apei provenite din bidonul pozitionat deasupra dozatorului.
Pozitionarea superioara a bidonului constituie un avantaj in observarea in orice moment al volumului de apa disponibil.
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

POTRIVIT IN ORICE INCAPERE
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa calda sau rece. Foarte comod in utilizare si adecvat nevoilor intregii familii.

SIGURANTA
Aparatul este prevazut cu o protectie termica. In cazul in care dozatorul se supraincalzeste sau este pornit fara apa acesta se opreste. Dozatorul este prevazut in partea frontala cu doua indicatoare luminoase. Indicatorul incalzire apa se stinge in momentul in care apa din rezervor a ajuns la temperatura maxima, semn ca puteti lua un pahar cu apa fierbinte.

MULTIFUNCTIONALITATE
Bucura-te de apa atat de necesara hidratarii, indiferent de sezon. Acest dozator ZASS poate sa-ti ofere apa fierbinte sau rece fiind dotat cu o siguranta electrica ce faciliteaza incalzirea rapida a apei pentru a te putea bucura pe deplin de o bautrura calda pe gustul tau.
Capacitatea de incalzire a rezistentei electrice faciliteaza obtinerea apei fierbinti in debit ridicat.

Detalii produs:
Putere incalzire: 500 W
Putere racire: 65W
Compatibil cu: bidoane de apa de 11 respectiv 19 litri
Racire electrica, puternic si silentios
Temperatura apa fierbinte: peste 85-95 °C, 5 litri pe ora
Temperatura apa rece: intre 12-15 °C, 0,7 litri pe ora
Indicatoare LED pentru apa calda / apa rece
Butoane pornire / oprire pentru economie de energie
Compartiment depozitare
Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 38 °C
Umiditate ambient: < 90% Rezervoare apa calda / apa rece din inox Termostat automat Nivel de zgomot redus, silentios si sigur Spatiu de depozitareDimensiune: 33 x 98 x 33 cm Greutate: 7 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz / 60 Hz, 565 WContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout