Dozator ZASS ZWD 17CNS

Dozator ZASS ZWD 17CNS

711,00 lei

Dozatorul de apa ZASS model ZWD 17 CNS este un model nou, silentios, are compresor pentru racire puternica si rapida. Cu acest dozator poti obtine apa rece sau fierbinte dar si apa la temperatura camerei, dupa cum ai nevoie. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie noua fiind dotat cu compresor cu functionare silentioasa. Este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de hidratarea atat de necesara zi de zi pentru a-ti mentine corpul activ, sanatos.

» Hidratare confortabila in orice anotimp
Trei setari de temperatura pentru apa: rece, la temperatura camerei sau fierbinte. Temperatura apei calde: 85 – 95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥85°C). Temperatura apei reci: 6 – 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Siguranta suplimentara pentru protectia copiilor
Dozatorul este prevazut cu Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) pentru a preveni posibile accidente (oparire cu apa fierbinte) atunci cand copiii nu sunt supravegheati si au nevoie de hidratare.

» Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R134a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R134a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

» Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Avantajele dozatoarelor ZASS:
Este o varianta ecologica, moderna care face parte din gama de dozatoare cu refrigerant R134a.
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF).
Este varianta care confera economie de spatiu si un design minimalist.
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

POTRIVIT IN ORICE INCAPERE
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa la temperatura incaperii respective. Desigur ca poti opta si pentru varianta de apa fierbinte sau rece. Foarte comod in utilizare si adecvat nevoilor intregii familii.

DESIGN SIMPLU, MINIMALIST
Acest model de dozator este adecvat noilor tendinte de design interior, fiind conceput in asa fel incat estetic sa fie usor de incadrat in orice incapere, indiferent ca este vorba de o bucatarie, un living sau oficiul unei institutii. Designul si confortul s-au reunit in acest dozator pentru ca tu sa te bucuri de el pe deplin.

SIGURANTA
Poti controla modul de functionare al dozatorului atunci cand este utilizat de copii, fiind prevazut cu un buton de siguranta cu care poti bloca distribuirea de apa fierbinte atunci cand in preajma copiilor nu se afla adulti. Siguranta este ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copiii minori.

CONFORT
Bucura-te de apa atat de necesara hidratarii, indiferent de sezon. Acest dozator ZASS poate sa-ti ofere apa rece, la temperatura camerei sau fierbinte, dupa nevoile tale si ale familiei tale. Poate fi pozitionat in living sau in bucatarie, functioneaza silentios datorita compresorului de mare fiabilitate.

Detalii produs
Putere încălzire: 550 W
Putere răcire: 85 W
Culoare: Alb
Lungime cablu: 1,2 m

Compatibil cu: bidoane de 11 litri respectiv 19 litri
Nivel zgomot: <36 dB(A) Alimentare: 220-240V, 50Hz/60Hz Cod EAN produs: 8693442012414 Cod EAN bax: 8693442012414Compresor pentru răcire, puternic şi silenţios Temperatură apă fierbinte: peste 85 - 95°C, 5 litri pe oră Temperatură apă rece: între 6 şi 10°C, 2 litri pe oră Indicatoare LED pentru apă caldă/apă rece Siguranță copii (la robinetul de apă fierbinte) Tuburi din silicon Agent frigorific: R134a Butoane pornire / oprire pentru economie de energie Temperatură ambient recomandată: între 10 şi 38°C Umiditate ambient: <90% Rezervoare apă din inox Termostat automatDimensiuni (cm): 28 x 82 x 31 Greutate: 12,56 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz / 60 Hz, 635 WContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout