Dozator ZASS ZWD 18CR compresor

Dozator ZASS ZWD 18CR compresor

919,00 lei

Dozatorul de apă ZASS model ZWD 18 CR este un model nou, prevăzut cu compresor de răcire și spațiu de depozitare tip minifrigider, având capacitate de 15 litri și poziționat la baza dozatorului.
Dozatorul este atât de bine conceput încât să-ți fie util și în același timp să ai și un ambient plăcut în zona de amplasare.
Cu acest dozator poți obține apă rece, la temperatura camerei sau fierbinte, așa cum ai nevoie și în plus, te poți bucura de snack-ul favorit păstrat la rece pentu o savoare deplină.
Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

De ce sa alegi ZASS?
Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie noua, inovativa, avand un design ergonomic, cu amplasarea unui spatiu de depozitare la baza, in interiorul aparatului, spatiu care functioneaza ca si un minifrigider.

Hidratare confortabila in orice anotimp
Trei setari de temperatura pentru apa: rece, la temperatura camerei sau fierbinte. Temperatura apei calde: 85 – 95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥85°C). Temperatura apei reci: 6 – 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

Siguranta suplimentara pentru protectia copiilor
Dozatorul este prevazut cu Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) pentru a preveni posibile accidente (oparire cu apa fierbinte) atunci cand copiii nu sunt supravegheati si au nevoie de hidratare.

Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R134a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R134a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este dotat cu un compresor pentru racire puternic si silentios, de inalta eficienta, fiind prevazut si cu termostat automat.

Avantajele acestui dozator ZASS:

Este o varianta ecologica, moderna care face parte din gama de dozatoare cu refrigerant R134a;
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF);
Este varianta care confera economie de spatiu si un design minimalist;
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

Potrivit in orice incapere
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa la temperatura incaperii respective. Desigur ca poti opta si pentru varianta de apa fierbinte sau rece. Foarte comod in utilizare si adecvat nevoilor intregii familii.

Design simplu, minimalist
Tendinta de minimalism in ce priveste designul de interior este cea care a dus la aparitia acestui nou tip de dozatoare cu amplasarea unui spatiu de depozitare tip minifrigider, in interiorul dozatorului, la baza acestuia. Acest fapt ii confera o utilitate sporita in spatiul unde este este amplasat. Confortul si hidratarea s-au reunit in acest dozator pentru ca tu sa te bucuri de el pe deplin.

Confort
Atunci cand vrei sa-ti oferi un moment de relaxare savurand un ceai, dozatorul iti ofera apa fierbinte instant.

Siguranta
Poti controla modul de functionare al dozatorului atunci cand este utilizat de copii, fiind prevazut cu un buton de siguranta cu care poti bloca distribuirea de apa fierbinte atunci cand in preajma copiilor nu se afla adulti. Siguranta este ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copiii minori.

Multifunctionalitate
Bucura-te de apa atat de necesara hidratarii, indiferent de sezon. Acest dozator ZASS este conceput in asa fel incat sa-ti ofere apa rece, la temperatura camerei sau fierbinte, dupa nevoile tale si ale familiei tale. Pozitionarea spatiului tip minifrigider la baza il face foarte util in special in colective mici de oameni, gen angajati de la birouri, angajatii unor cabinete medicale, elevii unei clase etc. Astfel, poti savura snack-ul sau bautura ta preferata, pastrate la rece in interiorul minifrigiderului.

Detalii produs:
Putere incalzire: 550 W
Putere racire: 85 W
Compatibil cu: bidoane de apa de 11 respectiv 19 litri
Racire puternica si silentioasa cu compresor
Temperatura apa rece: 6 – 10°C, 2 litri pe ora
Temperatura apei calde: 85 – 95°C, 5 litri pe ora
Indicatoare LED pentru apa rece
Butoane pornire / oprire pentru economie de energie
Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte)
Temperatura ambient recomandaté: intre 10 si 38 °C
Umiditate ambient: < 90% Rezervoare apa calda / rece din inox Tuburi din silicon Termostat automatDimensiune: 33 x 98 x 33 cm Greutate: 14.7 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz / 60 Hz, 635 WContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout