Dozator ZASS ZWD 20C cu amplasarea bidonului la baza si compresor

Dozator ZASS ZWD 20C cu amplasarea bidonului la baza si compresor

1.599,00 lei

Dozatorul de apa ZASS model ZWD 20 C este un model nou, inovativ, ergonomic si eficient in utilizare. Prevazut cu spatiu de depozitare a bidonului la baza dozatorului, este adecvat conceptelor noi de design interior, spatiul in care va fi pozitionat fiind unul simplu, placut pentru confortul casei tale. Poti obtine apa rece, la temperatura camerei sau fierbinte, conform nevoilor tale. Depozitarea bidonului cu apa la baza dozatorului faciliteaza operatiunea de inlocuire a acestuia, indiferent ca este vorba de un bidon de 11 litri sau 19 litri. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS

DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul face parte dintr-o generatie noua, inovativa, avand un design ergonomic, cu amplasarea bidonului de apa la baza, in interiorul aparatului. Astfel, bucataria locuintei sau biroului tau devine una simpla, minimalista, asigurandu-ti un confort sporit si hidratarea de care sa te bucuri pe deplin.

» Hidratare confortabila in orice anotimp
Trei setari de temperatura pentru apa: rece, la temperatura camerei sau fierbinte. Temperatura apei calde: 85 – 95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 4 L/h (≥85°C). Temperatura apei reci: 4 – 10°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2,5 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Siguranta suplimentara pentru protectia copiilor
Dozatorul este prevazut cu Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) pentru a preveni posibile accidente (oparire cu apa fierbinte) atunci cand copiii nu sunt supravegheati si au nevoie de hidratare.

» Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R134a (substanta incolora, inodora si insipida, netoxica ce functioneaza ca agent frigorific prietenos fata de mediu; nu distruge stratul de ozon) avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Freonul ecologic R134a este un agent frigorific nou, cu un efect asupra incalzirii globale cu 2/3 mai redus comparativ cu refrigerantii traditionali, clasici.

» Compatibilitate
Potrivit pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri.

» Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este prevazut cu un compresor de inalta eficienta.

Avantajele dozatoarelor ZASS:
Este o varianta ecologica, moderna care face parte din gama de dozatoare cu refrigerant R134a.
Este mult mai fiabill, avand butoane pornire/oprire pentru economie de energie (ON/OFF).
Este varianta care confera economie de spatiu si un design minimalist.
Dotat cu robinete de apa cu debit mare si rezervoare de apa din otel inoxidabil, pentru stocare eficienta a apei, toate pentru un consum in confort optim.

POTRIVIT IN ORICE INCAPERE
Oriunde este pozitionat, dozatorul ZASS va furniza apa la temperatura incaperii respective. Desigur ca poti opta si pentru varianta de apa fierbinte pentru un ceai instant sau pentru o apa rece ca gheata atunci cand vrei sa te relaxezi dupa ce ai ajuns acasa intr-o zi torida.

DESIGN SIMPLU, MINIMALIST
Tendinta de minimalism in ce priveste designul de interior este cea care a dus la aparitia acestui nou tip de dozatoare cu amplasarea bidonului la baza, in interiorul dozatorului. Acest fapt ii confera o eleganta sporita indiferent de locul in care este amplasat.

SIGURANTA
Poti controla modul de functionare al dozatorului atunci cand este utilizat de copii. Astfel, dozatorul este prevazut cu un buton de siguranta cu care poti bloca distribuirea de apa fierbinte atunci cand in preajma copiilor nu se afla adulti. Siguranta este ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copiii minori.

AMPLASARE MULTIPLA
Dozatorul de apa ZASS cu pozitionare pe podea si amplasarea bidonului la baza, in interiorul aparatului il face potrivit in multe locatii, de la bucataria unei case, la scoli, licee, institutii, spitale, gari, aerogari, sali de sport etc.

Detalii produs:
Design ergonomic, are amplasarea bidonului la baza, in interiorul aparatului
Trei setari de temperatura pentru apa: rece, la temperatura camerei sau fierbinte
Temperatura apei calde: 85 – 95°C
Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 4 litri / ora (85°C)
Temperatura apei reci: 4 – 10°C
Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2,5 litri / ora (10°C)
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece
Butoane pornire / oprire pentru economie de energie
Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte)
Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35 °C
Umiditate ambient: < 90% Putere incalzire: 420W Putere racire: 100W Agent frigorific: R134a/32g Rezervor apa calda din otel inoxidabil Racire cu compresor de inalta eficienta Economie de spatiu si design minimalist Potrivita pentru bidoane de 11 litri sau 19 litri Robinete cu debit mareDimensiune: 36 x 104 x 31 cm Greutate: 16.9 Kg Electricitate: 220-240V, 50Hz / 60 Hz, 520 WContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout