Cumparare

Espressoare | Aparate de cafea

Incepand de acum, la H2On ai parte de cea mai atractiva oferta de espressoare / aparate de cafea, ideale atat pentru acasa, cat si pentru office – deoarece vrem sa ai parte de o cafea proaspata si gustoasa ori de cate ori crezi de cuviinta sau doresti sa iti impresionezi invitatii ori clientii cu un espresso pe masura sau cu un macchiato servit in conditii perfecte! Indiferent de marimea spatiului de lucru, noi avem solutiile potrivite pentru tine! De la espressoare dedicate birourilor mici pana la aparate de cafea care se integreaza perfect in corporatii de anvergura, poti conta pe H2On! De asemenea, o parte dintre espressoarele de care dispunem pot fi inchiriate, fara costuri, cu conditia achizitionarii unei cantitati lunare de cafea. Asadar, daca ai ramas cu o impresie placuta de la ultima ceasca de cafea LavAzza, illy sau Julius Meinl, acum avem ocazia sa-ti readucem din nou zambetul pe buze!

Ce tip de cafea pot sa prepar cu aceste espressoare / aparate de cafea? Majoritatea ne incepem ziua cu o cana de cafea fierbinte, de cele mai multe ori acasa. Insa, pentru a face fata tumultului zilei de lucru, acea cafea servita la birou este esentiala! Poti regasi in oferta H2On atat espressoare cu capsule, cat si aparate de cafea pentru sortimentele boabe sau macinate. De asemenea, si optiunile de cafea difera, in functie de espressorul achizitionat. Spre exemplu, cu modelul M5up poti prepara o mare varietate de cafele, precum:
Espresso – o cafea preparata in stil italian, servita intr-o cescuta mica alaturi de un pahar cu apa rece;
Macchiato – contine un shot de cafea si spuma de lapte. Este scazut in intensitate si foarte savuros;
Cappuccino – se numara printre cele mai populare bauturi de pe planeta. Are 3 ingrediente: un shot de espresso, o parte lapte cald si, deasupra, o spuma bogata de lapte;
Americano – este simplu si destul de popular. Se prepara prin adaugarea de apa calda peste un espresso;
Mocha – este ca un latte macchiato, peste care se adauga praf sau sirop de ciocolata, iar uneori si frisca.

Espressoare / aparate de cafea cu capsule
Fata de aparatele cu cafea boabe sau macinata, espressoarele cu capsule pot face cate o singura cafea pe rand. Acest lucru are un mare avantaj, de multe ori trecut cu vederea: fiecare poate savura o cafea de calitate premium, proaspata, delicioasa si exact asa cum si-o doreste!
Pentru folosirea la domiciliu, ti-am pus la dispozitie o gama diversa de aparate de cafea, ideale pentru a-ti da startul de dimineata! In plus, aceste espressoare sunt deosebit de aspectuoase, multe beneficiind de un design modern, de la branduri celebre precum Bonetto Design.
Consulta mai jos oferta, alege-ti modelul preferat de aparat de cafea si comanda-l online, de la H2On. Nu uita nici de varietatile de cafea illy, LavAzza sau Julius Meinl, a caror aroma inconfundabila iti va face fiecare zi mai frumoasa! Profita chiar acum de oferta de espressoare si aparate de cafea de la H2On, pentru a savura un espresso perfect sau pentru a te bucura de un cappuccino desavarsit, in stil italian!

has been added to your cart:
Checkout