Custodie

Custodie

Inchirieri aparate cafea | Espressoare in custodie

Atunci cand detii un business, precum un mic restaurant, o agentie sau o editura, intelegi importanta economiilor facute oricand este necesar. Micile detalii, cum ar fi produsele de protocol, se pot adauga pe lista cheltuielilor, ajungand sa atarne greu odata ce tragi linia la final de luna. De aceea, H2On iti vine in ajutor cu o solutie orientata catre iubitorii de cafea de pretutindeni: serviciul de inchirieri aparate cafea – espressoare in custodie, ca raspuns la multe cerinte din partea consumatorilor.

Vestea buna este ca, fata de alte servicii de inchirieri aparate cafea, H2On nu te obliga la o plata suplimentara sau la un contract de tip abonament. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi lunar minimum doua sortimente de cafea din oferta propusa, pentru espressoarele in custodie, iar folosirea acestora va fi gratuita!
Astfel, daca esti in cautarea unei metode eficiente de a economisi pe termen lung, serviciul de inchirieri aparate cafea de la H2On iti este acum la indemana! Ofertele pot diferi, asa ca iti recomandam sa consulti fiecare aparat in parte, pentru a descoperi oferta care ti se potriveste cel mai bine.
De exemplu, daca alegi sa inchiriezi un aparat de cafea LavAzza Mini, espressorul va fi al tau atat timp cat comanzi minimum 2 sortimente din gama de cafea capsule LavAzza, potrivite acestui tip de aparat. La un mic calcul, rezulta ca, daca detii un loc in care se consuma mai mult de patru cafele pe zi, timp de 24 de zile pe luna (cum este cazul unui birou), vei putea lua in custodie acest aparat de cafea pentru a-l folosi gratuit! De asemenea, sortimentele sunt foarte numeroase, cuprinzand varietatile de cafea LavAzza Espresso Corposo, Espresso Gustoso, Espresso Aromatico, Espresso Forte, Qualita Rosa, Qualita Oro, Tierra Bio, Lungo Corposo sau Lungo Aromatico.
In schimb, daca optezi pentru espressoare in custodie Julius Meinl, dedicate birourilor mai mari, cu multi angajati, vei avea optiunea de a inchiria un aparat Saeco Area, pentru minimum 500 de capsule comandate lunar, sau Dr. Coffee F11, un aparat de cafea boabe foarte performant, pentru o cantitate minima de 10 kg de cafea Cremcafe Trieste Espresso.
Serviciile clasice de inchirieri aparate cafea percep de multe ori o taxa sau cer un rulaj mult prea mare, potrivit mai degraba unei cafenele din zona centrala a orasului. Daca nu vrei sa investesti intr-un espressor premium, dar iti doresti sa oferi angajatilor tai acea magie a cafelei servite la birou, opteaza pentru oferta de espressoare in custodie de la H2On!
Mai mult, iti punem la dispozitie cele mai delicioase sortimente de cafea din intreaga lume. Oferta de inchirieri aparate cafea include sortimente delicioase de la illy, LavAzza sau, mai nou, Julius Meinl, pentru amatorii espresso-ului preparat in adevaratul stil vienez. De asemenea, nu trebui sa-ti faci griji in privinta contractului! Oricand doresti sa intrerupi colaborarea, ne poti contacta pentru a returna espressorul, fara extra-costuri! Descopera oferta fiecarui espressor in parte si rasfata-ti angajatii si musafirii cu o cafea de calitate superioara, printr-un deal avantajos!

Tocmai ati adaugat acest produs in cos: