Purificatoare Aer Anti-Covid

Purificatoare Aer Anti-Covid

Pentru ca poluarea este o problema actuala din ce in ce mai presanta, din nicio incapere nu ar trebui sa lipseasca un aparat de purificat aerul. Cand aerul din spatiile interioare nu este ventilat, acesta poate avea efecte nocive asupra sanatatii tale si a celor din jur.

Unul dintre obiectivele pe care H2On si le-a setat este cel de a proteja sanatatea celor cu care colaboreaza si de a oferi produse si servicii care faciliteaza drumul spre o viata mai sanatoasa. De aceea, in continuare, vei descoperi mai multe beneficii oferite de un purificator, cum functioneaza acesta si cum poti fi sigur ca ai ales modelul potrivit pentru tine!

Beneficiile oferit de un aparat purificare aer

Utilizarea unor purificatoare aer iti garanteaza ca vei elimina peste 99.9% dintre substantele nocive, bacteriile si virusurile din casa, biroul sau masina ta. Disparitia factorilor de poluare din spatiul in care iti petreci timpul va avea multiple efecte benefice asupra sanatatii tale, precum:

– Reducerea alergiilor si a astmului

Utilizarea unor purificatoare de aer elimina polenul, acarienii de praf si multe alte particule din aer care irita tractul respirator.

– Eliminarea bolilor cu transmitere prin aer

Aparatele de purificat aerul au posibilitatea de a capta si a elimina bacteriile si virusurile. In plus, purificatoarele de aer pe care ti le punem la dispozitie au fost testate in laborator, ocazie cu care s-a confirmat ca pot elimina in 30 de minute pana la 99.9% din virusul SARS-CoV-2.

– Imbunatatirea calitatii somnului

In momentul in care caile respiratorii sunt afectate de diferite substante din aer, calitatea somnului de care ai parte scade dramatic. Astfel, utilizarea unui dispozitiv care purifica aerul imbunatateste calitatea odihnei de care ai parte, ceea ce, pe termen lung, va avea efecte formidabile asupra organismului si stilului tau de viata.

Cum functioneaza un purificator aer?

In alcatuirea unui aparat de purificare aer (purificator) sunt incluse un ventilator si cateva sisteme de filtrare. Aerul din incapere este absorbit de ventilatorul care il trece prin sistemele de filtrare. Acestea din urma elimina factorii de poluare si reimprospateaza aerul din incapere. Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva dintre optiunile pe care ti le punem la dispozitie!

Purificator aer cu plasma

Ideal pentru a fi folosit in institutii publice sau in spatii cu circulatie intensa, un astfel de purificator aer utilizeaza tehnologia de filtrare a aerului cu ioni de argint. Acestia pot elimina pana la 99.9% dintre virusurile si bacteriile din aer.

In plus, daca optezi pentru modelul Aurabeat, ai garantia ca achizitionezi un dispozitiv cu 5 sisteme de filtrare, care poate elimina in 30 de minute 99.9% din virusul responsabil de COVID-19. Purificatoarele de aer Aurabeat sunt eficiente in orice incapere.

Purificator aer portabil

Daca esti in cautarea unui purificator aer portabil pentru masina sau pentru birou, ar trebui sa incerci modelul Aurabeat AG+. Folosit in masina, acesta poate neutraliza toate emisiile poluante, gazele nocive, particulele de praf si multe altele.

Si acest dispozitiv prezinta un sistem unic de filtrare, in care este inclus filtrul cu ioni de argint. Astfel, datorita tehnologiei care functioneaza pe baza de anioni, aerul este sterilizat si purificat, iar virusurile si bacteriile din aer sunt eliminate rapid si eficient (inclusiv virusul SARS-CoV-2).

Daca ai mai multe intrebari legate de purificatoarele pentru aer, nu ezita sa ne contactezi! Iti stam la dispozitie oricand cu orice informatii de care ai nevoie, totul pentru a ne asigura ca vei avea parte de experienta de top pe care o meriti!

has been added to your cart:
Checkout