Purificator de aer cu plasma pentru camera – AURABEAT

Descriere

Purificator de aer cu plasma pentru camera – AURABEAT

Pe baza de plasma, ioni de argint si UV pentru suprafete de pana la 40-50 m²
Elimina virusul SARS-CoV-2 in proportie de > 99.9% in 30 minute

Distruge virusurile, bacteriile si fungi; elimina particulele de praf, par de animale, emisii poluante si compusi organici volatili (VOC)
Eenzori de masurare a nivelului de poluare ce permit ajustarea automata a ratei de purificare a aerului. Permite filtrarea aerului din incapere de 3-4 ori pe ora

Poate fi utilizat in prezenta oamenilor, animalelor, plantelor
Domenii de utilizare: spitale, clinici, HoReCa, institutii publice, institutii de invatamant, aziluri de batrani, resedinte, spatii comerciale, cinematografe etc.
Garantie: 12 luni

DOVEDIT DE LABORATORUL AUTORIZAT DE VIROLOGIE DIN SUA
Conform rezultatului testului experimental real cu COVID-19 efectuat de laboratorul de virologie american MRI Global, tehnologia antivirală de filtrare a aerului cu ioni de argint Aurabeat AG+™ poate elimina în 30 de minute >99,9% din virusul COVID-19 în mod eficient. Alte teste experimentale au dovedit, de asemenea, că tehnologia Aurabeat AG + de dezinfectare a
aerului poate distruge > 99,9999% din ciuperci, > 99,99% din Staphylococcus aureus, > 99,98% din E. coli și > 99% din bacteriile din aer.

Acest produs utilizeaza tehnologia de filtrare a aerului cu ioni de argint. Ionii de argint sunt inamicul bacteriilor si virusurilor si au fost utilizate pe scara larga in aplicatii medicale. Exista cinci mecanisme pentru ca ionii de argint sa opreasca si sa elimine virusii. Atunci cand ionii de argint intra in contact cu virusul, capacitatea virusului de a infecta si de a se reproduce este
profund atenuata.

TEHNOLOGIE PATENTATA SI 5 MECANISME DE FILTRARE
FILTRU PRELIMINAR. Capteaza parul, fibrele, particulele, zgura, etc. Poate fi aspirat si reutilizat.

FILTRU DE AER CU IONI DE ARGINT CU EFICIENTA RIDICATA. 99,7% eficienta de filtrare pentru PMQ.3 si poate filtra particulele din aer ^ 0.01 pm. Filtrul combinat cu ioni de argint poate elimina eficient virusul COVID-19, virusurile generale, bacteriile si mucegaiul.

FILTRU NANOCRISTALIN. Mineralele naturale nemetalice sunt utilizate pentru a elimina gazele nocive, formaldehida, benzenul, COV si mirosul din aer.

STRAT DE DEZINFECTARE CU UV. Lampa UV sterilizeaza aerul si elimina virusul.

STERILIZAREA CU PLASMA. Ionii pozitivi si negativi generati de generatorul de plasma se neutralizeaza in aer, producand o cantitate mare de energie pentru a distruge microorganismele.

Alte detalii:
• voltaj: AC220V
• putere: 95W
• dimensiuni: 390×211×628mm
• nivel decibeli (dBA): ≤58
• particulat CADR (m³/h): 375
• suprafata maxima (m²): 40-50
• eficienta de filtrare: ≥99.7%
• durata de viata a filtrului: 6-18 luni (2000 ore)
• greutate: 7.6 kg

has been added to your cart:
Checkout