Purificator ZASS ZTWD 03 WF cu sistem de filtrare a apei si racordare la reteaua de apa

Purificator ZASS ZTWD 03 WF cu sistem de filtrare a apei si racordare la reteaua de apa

1.129,00 lei

Dozatorul de apa ZASS ZTWD 03 WF este un model de dozator cu filtrare conceput cu un design modern, minimalist, prietenos, usor de incadrat estetic in spatiul de acasa / birou. Necesita conexiune la reteaua de apa potabila si la reteaua electrica.
Dozatorul este dotat cu un sistem ultraperformant de filtrare a apei in 4 etape succesive prin intermediul filtrelor care purifica apa provenita din reteaua de apa potabila a zonei. Dozatorul este atat de bine conceput incat sa-ti fie util si in acelasi timp sa ai si un ambient placut in zona de amplasare.
Cu acest dozator poti obtine apa rece sau fierbinte intr-un timp foarte scurt si in cantitatea necesara consumului unei familii sau a unei colectivitati de persoane. Garantie 2 ani!

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Confortul este la indemana ta cu noua serie de dozatoare de apa ZASS
DE CE SA ALEGI ZASS?
» Confort optim
Dozatorul face parte din gama de dozatoare cu filtrare, care necesita conectare la reteaua de apa potabila si la reteaua electrica. Are un design ergonomic, dimensiuni usor de incadrat in spatii mici (acasa/birou) cu posibilitate de amplasare in bucatarii, oficii de institutii etc. prin pozitionare pe blat sau pe orice alt element de mobilier, astfel incat sa fie confortabil de utilizat la nivelul mainilor.

» Hidratare in orice anotimp
Dozatorul are doua setari de temperatura pentru apa: rece sau fierbinte. Temperatura apa fierbinte: 85 – 95°C. Capacitate de incalzire (la temperatura ambianta de 25°C): 5 L/h (≥85°C). Temperatura apei reci: 4 – 12°C. Capacitate de racire (la temperatura ambianta de 25°C): 2 L/h (≤10°C). Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 35°C. Umiditate ambient: ≤ 90%. Robinete de apa cu debit mare pentru a obtine in cel mai scurt timp cantitatea de apa necesara hidratarii unei persoane.

» Economie la energie prin setari adecvate tipului de consum
Indicatoare LED pentru pornit / apa calda / apa rece.
Butoane pornire/oprire pentru economie de energie.

» Siguranta suplimentara pentru protectia copiilor
Dozatorul este prevazut cu Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) pentru a preveni posibile accidente (oparire cu apa fierbinte) atunci cand copiii nu sunt supravegheati si au nevoie de hidratare.

» Prietenos cu mediul
Aparatul functioneaza cu freon ecologic R600.

» Componenta si functionalitate filtre
Aparatul functioneaza cu 4 filtre care purifica succesiv apa provenita de la reteaua de apa la care dozatorul este racordat.

» Racire cu compressor
Pentru ca sa te poti bucura rapid de un pahar cu apa rece, acest dozator este dotat cu un compresor de inalta eficienta, puternic si silentios, fiind prevazut si cu termostat automat.

Avantajele dozatoarelor ZASS:
Sunt destinate utilizatorilor casnici sau institutiilor (birouri de corporatii, hale de productie si/sau depozitare, aeroporturi, gari, autogari, spitale, scoli, gradinite si in general locatii cu trafic intens de persoane)
Furnizeaza apa filtrata atat la temperatura ambientala cat si rece / fierbinte
Au un sistem ridicat de performanta, cu un design modern, elegant
Confera o estetica prietenoasa spatiului in care sunt expuse
Sunt simplu si usor de montat, fiind necesare 2 racordari: la reteaua de apa si la cea electrica
Sunt usor de montat, avand toate accesoriile necesare incluse
Costuri reduse
Confort sporit – fara manipulare si depozitare bidoane

DESIGN SIMPLU, MINIMALIST
Tendinta de minimalism in ce priveste designul de interior este cea care a dus la aparitia acestui tip de dozatoare cu amplasare pe blatul bucatariei sau oficiului unei institutii. Acest fapt si conectarea la reteaua de apa ii confera o utilitate si eficienta sporita in spatiul unde este amplasat. Confortul si hidratarea s-au reunit in acest dozator pentru ca tu sa te bucuri de el pe deplin.

SIGURANTA
Poti controla modul de functionare al dozatorului atunci cand este utilizat de copii, fiind prevazut cu un buton de siguranta cu care poti bloca distribuirea de apa fierbinte atunci cand in preajma copiilor nu se afla adulti. Siguranta este ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copiii minori.

FILTRE
Dozatorul este prevazut cu un set de 4 filtre prin care apa trece in mod succesiv. Filtrele ultraperformante elimina sedimentele din apa, microorganismele, clorul folosit in tratarea apei de la retea si posibile gusturi sau mirosuri neplacute. Alegand un dozator cu sistem de filtrare, te poti bucura de o calitate superioara a apei. O apa curata, filtrata este mult mai bine asimilata in procesele interne ale organismului.

FILTRARE
Primele doua filtre (sedimente si precarbon) retin sedimentele si impuritatile din apa, fiind necesar si recomandat a fi inlocuite la interval de 6 luni iar urmatoarele doua filtre (ultra-filtru membrana si postcarbon) filtreaza microorganisme, bacterii din apa de la retea, indepartand chiar si mirosurile neplacute din apa pentru o functionalitate optima recomandata fiind inlocuirea lor la fiecare 12 luni de utilizare a dozatorului. Orice dozator cu filtrare alegi, filtrele aferente sunt in permanenta disponibile la ZASS, astfel incat sa poata fi inlocuite la timp si sa te poti bucura oricand de apa filtrata, de calitate!

Detalii produs:
Putere incalzire: 500 W
Putere racire: 60 W
Culoare: Alb
Dimensiuni (cm): 33 x 50 x 35
Greutate: 8,6 Kg
Lungime cablu: 1,2 m

Nivel zgomot: < 36 dB (A) Alimentare: 220-240V, 50Hz/60Hz Cod EAN produs: 8693442010359 Cod EAN bax: 8693442010359Se ataseaza direct la reteaua de apa Compresor pentru racire, puternic si silentios Temperatura apa fierbinte: peste 85 - 95 °C, 5 litri pe ora Temperatura apa rece: intre 4 si 12 °C, 2 litri pe ora Indicatoare LED pentru apa calda/apa rece Agent frigorific: R600a Sistemul de filtrare contine 4 filtre (filtru sedimente, pre-carbon, ultra-filtru si post-carbon). Acestea se schimba la 6-12 luni (detalii in manualul de utilizare).Butoane pornire/oprire pentru economie de energie Siguranta copii (la robinetul de apa fierbinte) Temperatura ambient recomandata: intre 10 si 38 °C Umiditate ambient: < 90% Termostat automatContinut cutie: Dozator Manual de utilizare Certificat de garantie Garantie: 2 ani

has been added to your cart:
Checkout