Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Introducere
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.h2on.ro, denumit in continuare site-ul, de catre vizitatorii acestuia. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.
Date de contact:

Nume firma: S.C. NISRE S.R.L
Date fiscale: Nr. de inmatriculare: CUI RO33570172 | J23/2634/2014

Sediu social: Soseaua Oltenitei 204, Popesti Leordeni

(Lun-Vin / 9:00-18:00 / Sam 9:00-15:00)
E-mail: office@H2On.ro (raspuns in maxim 5 zile lucratoare)

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. NISRE S.R.L(denumit in continuare S.C. NISRE S.R.L). S.C. NISRE S.R.L nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului
 • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel S.C. NISRE S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. Marca si dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de S.C. NISRE S.R.Lsau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre S.C. NISRE S.R.L ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate S.C. NISRE S.R.L. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea S.C. NISRE S.R.Lsau a afiliatiilor sai. S.C. NISRE S.R.L va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

4. Obiectivul continutului site-ului
Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si activitatea S.C. NISRE S.R.L.
S.C. NISRE S.R.L nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. NISRE S.R.L printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

5. Confidentialitate
Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a S.C. NISRE S.R.L de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C. NISRE S.R.Lnu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. S.C. NISRE S.R.Lse angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. S.C. NISRE S.R.L nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.h2on.ro conform prezentului document.

6. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. NISRE S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre www.h2on.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul web al S.C. NISRE S.R.L serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. NISRE S.R.L dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre S.C. NISRE S.R.Lin scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. S.C. NISRE S.R.L se obliga ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

8. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)
Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente

In caz de nerespectare a acestor conditii, S.C. NISRE S.R.L si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

9. Informatiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. NISRE S.R.L in vederea efectuarii de studii de piata
 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct
 • solutionarea de catre S.C. NISRE S.R.L a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site)
 • alte activitati intreprinse de S.C. NISRE S.R.L si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului

S.C. NISRE S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii. S.C. NISRE S.R.L nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

10. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor
Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.h2on.rodatele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre S.C. NISRE S.R.L prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, Str. Tudor Stefan 57, Sector 1, se obliga:

 • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale
 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca S.C. NISRE S.R.L poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: www.h2on.ro.

11. Modificari ale politicii de confidentialitate
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termenii si Conditiile” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. NISRE S.R.L in privinta utilizarii site-ului www.h2on.ro. S.C. NISRE S.R.L isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa contactati online sau telefonic.

Regulament campanie 3+1 apa H2On la achizitie de dozator Zass din magazinele Flanco
https://docs.google.com/document/d/1xusViWQzn2Hphogf8F5KAMoAsESbrDYI/edit?usp=sharing&ouid=101914656276840217275&rtpof=true&sd=true