Bidon apa H2On 19 litri

Produs returnabilCrystal Taste AwardApa microbiologic puraCel mai vandut

Bidon apa H2On 19 litri

26,00 lei

Categorie:
Vezi coșul

Descriere

Bidonul cu apa H2On este oferit gratuit in custodie, insa trebuie returnat catre H2On dupa folosire.

Bidoanele de 19litri din oferta H2On sunt realizate din policarbonat sau din tritan, nu din PET.

Un bidon cu apa de 19litri reprezinta sursa ideala de hidratare, atat acasa, cat si la birou, in fiecare zi, din numeroase motive, mai mult sau mai putin evidente. In primul rand, apa este una de calitate, microbiologic pura. Apa H2On are un pH de 8,2. In al doilea rand, daca alegi bidoane cu apa imbuteliata, vei beneficia de cel mai mic pret per litru posibil. Nu in ultimul rand, prin cuplarea produsului la un dozator, pe care il gasesti tot in oferta H2On, vei beneficia de apa rece sau fierbinte instant!

Mai mult decat atat, bidonul cu apa de 19 litri de la H2On, companie romaneasca premiata la nivel international, vine si cu avantajele oferite de catre noi: livrare gratuita, in cel mai scurt timp, oriunde in tara, fara necesitatea semnarii unui contract si fara taxe suplimentare. Cu alte cuvinte, platesti doar ceea ce consumi si nici nu esti obligat sa comanzi o cantitate minima de apa la bidon!

“Ne deosebim de celelalte companii care ofera servicii de livrare apa la bidon de 19litri prin inovatie. Oamenii au nevoie de un serviciu rapid, in aceeasi zi, iar noi reusim sa le oferim apa atunci cand le este sete. Sistemul nostru unic de livrare ne permite sa facem acest lucru, iar preturile mici si calitatea deosebita a apei pe care o punem zilnic la dispozitia clientilor nostri ne-au ajutat sa ne mentinem pozitia fruntasa in domeniul nostru de activitate. H2On este numarul 1, cea mai urmarita firma de servicii de livrare apa in online.” (Nathaniel Geana, proprietar H2On)

De ce sa cumperi apa imbuteliata la bidon de 19 litri?

✔️ Apa de calitate, microbiologic pura
✔️ Cel mai mic pret per litru
✔️ Apa rece/fierbinte instant
✔️ Livrare in aceeasi zi, in toata tara
✔️ Fara taxe de livrare/comanda minima

Iata cateva informatii cu privire la depozitarea si pastrarea unui bidon cu apa 19 litri de la H2On:

• Bidoanele cu apa imbuteliata trebuie pastrate la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui;
• Inainte de a pune bidonul pe dozator, sterge capacul acestuia cu o laveta de unica folosinta si indeparteaza eticheta igienica (destinata pastrarii calitatii apei la bidon);
• Un bidon cu apa de la H2On trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare;
• Inclusiv dozatorul trebuie pozitionat intr-un loc umbros, fara expunere directa la razele soarelui si, pe cat posibil, fara plante in imediata apropiere a sa.

Intrucat apa imbuteliata comercializata de catre noi este microbiologic pura, exista posibilitatea ca in bidoanele cu apa la 19litri sa apara spori de alge, mai ales in cazul depozitarii necorespunzatoare (la soare). Trebuie precizat ca acesti spori nu pun in niciun fel in pericol calitatea apei, singura “problema” fiind legata de aspect.

Daca vrei sa comanzi un bidon cu apa de 19litri , la pret redus si cu o calitate ireprosabila a apei, H2On este locul potrivit, intrucat am fost distinsi de catre International Taste Institute (Bruxelles – Belgia) cu premiul Superior Taste Award (2019, 2020, 2021, 2022, 2023)!

✔️ Trebuie precizat ca bidonul cu apa este proprietatea H2On, fiind acordat clientilor in custodie, si trebuie returnat atunci cand se goleste/se efectueaza o noua comanda.

has been added to your cart:
Checkout