Bidon cu apa 19L

Descriere

Bidonul cu apa H2On este oferit gratuit in cutodie, insa trebuie returnat catre H2On dupa folosire.

Cu siguranță este cantitatea ideală pentru orice consumator. Cel mai bun raport calitate/preț îl gasiți în acest bidon. Dorim sa va oferim cateva informatii cu privire la anumite aspecte legate de pastrarea si depozitarea bidoanelor cu apa pentru a nu intamplina probleme pe timpul consumului acesteia. Avand in vedere ca apa pe care o comercializam este microbiologic pura si nu este tratata prin clorinare, legea interzicand acest tip de tratament pentru apa de izvor, aparitia algelor nu este deloc anormala. Sporii de alge sunt prezenti peste tot in natura inclusiv pe toate rocile prin care curge apa si nu numai. In momentul in care bidonul cu apa este depozitat timp indelungat in camere luminoase dar mai ales in bataia razelor soarelui sporii se activeaza iar algele devin vizibile. Trebuie precizat ca singura problema pe care o pun acesti spori este strict legata de aspect acestia nepunand in nici un fel sanatate in pericol. Ce trebuie sa faceti pentru a proteja calitatea apei :

  • Depozitati bidoanele cu apa la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui ;
  • Inainte de a pune bidonul pe dozator, stergeti capacul acestuia cu o laveta de unica folosinta si nu uitati sa va asigurati ca ati scos eticheta igienica a acestuia;
  • Pozitionati dozatorul intr-un loc umbros, unde sa nu fie expus direct la soare;
  • Incercati pe cat posibil ca in vecinatatea dozatorului sau a bidoanelor sa nu aveti plante;
  • Un bidon cu apa trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la desigilare.

Produsul aflat in custodie este proprietatea H2On. Va puteti bucura de functionalitatile produsului aflat in custodie, dar nu vi-l puteti insusi.

Tocmai ati adaugat acest produs in cos: