True

3 bauturi sanatoase cu apa de la H2On, pentru tine si copiii tai!

Apa este elementul indispensabil vietii, iar consumul recomandat pentru un adult, in special pe perioada verii, este de cel putin 2 litri pe zi. Beneficiile apei sunt nenumarate si deja am discutat despre ele pe acest blog: ajuta la mentinerea performantelor fizice, are efect asupra energiei si functiilor creierului, previne si trateaza migrenele si mahmureala, previne formarea pietrelor la rinichi, constipatia si alte afectiuni digestive, dar te poate ajuta si sa scazi in greutate.

Cu alte cuvinte, apa este exclusiv benefica pentru organismul uman, mai ales daca vorbim despre calitatea si puritatea superioara pe care ti le oferim la H2On!

Totusi, aceste avantaje indiscutabile sunt mai greu de explicat pe intelesul unui copil. Singurul moment in care va alege cu siguranta apa este acela in care se intoarce insetat de la joaca si doar aceasta bautura ii va potoli nevoia normala a organismului.

In toate celelalte situatii, cel mai probabil va fi atras de alternative mai nesanatoase, precum sucurile acidulate sau, mai rau, cele de tip cola. Motivele sunt lesne de inteles, cel putin din perspectiva celor mici: culorile atragatoare, etichetele vii si personajele care "insotesc" respectivele bauturi sunt argumente suficient de puternice pentru ei.

In aceste conditii, ca parinte responsabil, trebuie sa apelezi la cateva "trucuri" pentru a te asigura ca micutul sau micuta ta consuma suficienta apa. In continuare, iti vom prezenta trei bauturi pe care le poti prepara in doar cateva secunde si care indeplinesc criteriile esentiale pentru a fi consumate de catre copii: sunt extrem de gustoase si au o culoare imbietoare, mult mai interesanta pentru cei mici decat apa "plictisitoare".

Mai mult decat atat, ele sunt si foarte sanatoase, prin urmare nu trebuie sa iti faci nicio grija, ba din contra, daca micutii tai beau un pahar in plus.

  1. Limonada. Desi in ultima vreme au aparut numeroase sucuri de tip limonada in comert, gustul niciunuia dintre acestea nu se compara cu cel al unei bauturi produse in casa. Oricine stie sa prepare o limonada: nu ai nevoie decat de apa de calitate, de la H2On, cateva felii de lamaie, zahar sau miere, cateva frunze de menta pentru aroma si 2- 3 cuburi de gheata, pentru a obtine temperatura ideala;
  2. Suc din sirop. Pe piata, exista zeci de arome de siropuri, de la cele clasice de fructe, la arome mai deosebite, precum soc, papadie, pin sau menta. Toate acestea, combinate cu apa, dau nastere unei bauturi extrem de dulci, savuroase, dar si sanatoase. Depinde de tine si de gusturile celui mic in ce proportii amesteci cele doua ingrediente si daca mai adaugi ceva suplimentar, cum ar fi miere, menta saua cuburi de gheata;
  3. Calciu sau magneziu efervescent. Nu in ultimul rand, o pastila efervescenta de calciu sau magneziu adaugata in paharul de apa de calitate superioara de la H2On il va transforma intr-o adevarata "explozie" de energie si sanatate, adaugandu-i o culoare placuta, cu o tenta vie de galben, portocaliu sau roz. Acestea sunt doar trei dintre bauturile sanatoase pe care le poti prepara pentru copilul tau. Ai si alte idei? :)
Sign in to leave a comment
Care este metoda corecta de curatare si intretinere a espressorului

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.