True

5 gustari surprinzatoare care merg de minune la cafeaua de dimineata!

Ti s-a intamplat vreodata sa savurezi o anumita mancare alaturi de o cana fierbinte de cafea si sa ai impresia ca ai reusit sa gusti o bucatica de Rai? Exact despre aceasta senzatie este vorba in articolul de fata, unde te vom ajuta sa descoperi combinatii inedite de cafea si mancare ce te vor seduce definitiv!

Orice iubitor de cafea stie ca gustul bauturii sale preferate poate fi intensificat cu ajutorul asocierii culinare potrivite. De aceea, ti-am pregatit o lista de mancaruri, fructe si gustari care te vor face sa redescoperi magia cafelei.

Cu toate acestea, nu iti vom prezenta combinatiile despre care toata lumea stie deja: croissant, tiramisu, prajituri cu ciocolata, sandvisuri cu unt de arahide si gem s.a.m.d. Desi acestea sunt deosebit de gustoase, aici vei gasi 5 combinatii de mancare si cafea surprinzatoare. Desi nu le- ai mai incercat pana acum, iti garantam ca acestea te vor cuceri pe loc!

Inainte de orice, trebuie sa stii ca atunci cand vine vorba de gusturile si preferintele tale, nu exista reguli. Acestea fiind zise, retine, totusi, ca intensitatea cafelei poate influenta puternic gustul acesteia si, drept urmare, al combinatiei pe care vrei sa o incerci.

La H2On iti punem la dispozitie cafea LavAzza, Julius Meinl si illy, in varianta de capsule sau boabe, precum si espressoare profesionale (oferite in custodie sau spre achizitionare), care te ajuta sa prepari bautura perfecta. Si asta nu e tot! Suntem un serviciu unic in Romania, care, pe langa produsele mentionate anterior, livreaza si apa sub brand propriu, dozatoare de apa, ceaiuri si multe alte produse persoanelor fizice si juridice.

Acum ca stii unde trebuie sa mergi pentru a avea parte de produse si servicii de calitate premium, a venit momentul sa descoperi cateva asocieri culinare surprinzatoare, dar perfecte pentru cafeaua savurata dimineata.

Bacon

Cafeaua nu se potriveste doar cu mancarurile dulci cu care ai fost obisnuit. Daca ai oaspeti in vizita, surprinde-i cu o combinatie inedita dintre cafea si bacon. Gustul savuros si usor sarat de bacon este completat cu succes de taria unei cafele intense si puternice.

Branza la gratar

Pe cat de delicioasa, pe atat de putin cunoscuta, aceasta asociere culinara te va cuceri pe loc! Pentru gustarea de dimineata, pregateste un toast cu branza la gratar. Textura sa cremoasa merge de minune cu bautura aleasa de tine.

Somon afumat

In mod surprinzator, aromele intense fac „casa buna” cu o ceasca de cafea la fel de tare. In aceasta categorie intra si somonul afumat. Pentru o gustare de nota zece, pregateste un toast cu unt si somon si savureaza-l dis-de-dimineata alaturi de cafeaua ta preferata.

Fructe de padure

Nu multa lume asociaza fructele de padure cu o ceasca de cafea, insa aceasta combinatie este minunata. Indiferent ca alegi sa consumi fructele ca atare ori in varianta de tarta cu zmeura, mure si afine, combina-le cu cafeaua ta preferata si vei ramane placut surprins.

Branza cottage

Daca esti pe fuga sau pur si simplu iti doresti un mic dejun usor, mergi la sigur cu branza cottage si cafea. Pe langa faptul ca aceasta combinatie este recomandata celor care tin dieta, textura cremoasa a branzei cottage se potriveste de minune cu aroma cafelei.

Nu mai ramane decat sa incerci aceste asocieri culinare inedite si sa ne spui care este preferata ta! H2On este alaturi de tine pentru a-ti oferi cea mai buna cafea de care poti avea parte chiar in confortul casei tale!

Sign in to leave a comment
Adevarul despre apa cu lamaie! Iata ce trebuie sa stii!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.