True

5 trucuri simple si eficiente pentru o hidratare corecta

Vrei sa te asiguri ca ai parte de o hidratare corecta zilnic, insa programul aglomerat nu iti permite sa indeplinesti de fiecare data acest aspect? Descopera cateva trucuri pe cat de simple, pe atat de eficiente, la care poti apela chiar acum!

Creeaza-ti propriul ritual

Cea mai simpla metoda de a te asigura ca bei suficienta apa este de a crea un ritual in jurul acestui obicei. Cei care apeleaza la acest sistem beau un pahar de apa imediat ce se trezesc, unul inainte si/sau dupa masa si unul imediat dupa ce au fost la toaleta. Daca respecti acest program, poti fi sigur ca vei avea parte de o hidratare corecta.

Utilizeaza o aplicatie

Avand in vedere ca suntem nedespartiti de telefoanele noastre mobile, a venit momentul sa invatam cum sa le utilizam in folosul nostru. Descarca-ti una dintre zecile de aplicatii gratuite de monitorizare a apei si foloseste-o de fiecare data cand ai nevoie.

Dupa ce introduci cateva date generale despre tine (starea sanatatii tale, greutatea, inaltimea, nivelul de activitate fizica), aplicatia va calcula care este cantitatea minima de apa de care ai nevoie intr-o zi si iti va trimite notificari la intervale regulate pentru a-ti aminti sa o consumi.

Foloseste o sticla de apa care sa iti placa

Pacaleste-ti mintea cu ajutorul acestui truc simplu! Ia-ti o sticla de apa reutilizabila cu design atractiv, care sa te reprezinte. Dincolo de faptul ca o vei purta mereu dupa tine, iti vei aduce aminte sa te hidratezi regulat.

Exista si optiunea de a achizitiona o sticla high-tech, care poate fi sincronizata cu aplicatiile mentionate la punctul anterior. Astfel, de fiecare data cand bei apa, informatiile vor fi transferate automat in aplicatie.

Creeaza combinatii sanatoase cu apa

In cazul in care ti se pare plictisitor sa bei doar apa, afla ca nu esti singurul. Din fericire, exista foarte multe bauturi naturale si sanatoase, cu putine calorii si multiple beneficii pe care le poti pregati doar cu apa.

De pilda, ai putea sa consumi apa detox: este vorba de apa in care ai infuzat fructe, legume si plante. Aceasta bautura elimina toxinele, te ajuta sa slabesti, iti ofera mai multa energie si are multe alte beneficii asupra organismului tau. AICI vei descoperi cateva combinatii extraordinare, pe care le poti pregati chiar acum!

Totodata, daca ai copii, le poti pregati si lor cateva bauturi delicioase, care sa compenseze sucurile din comert. Noi ti-am pregatit trei sugestii simple si gustoase AICI.

Achizitioneaza un dozator de apa

Majoritatea persoanelor nu se hidrateaza corespunzator pentru ca nu au acces la o sursa facila de apa potabila. Din acest motiv, utilizarea unui dozator de apa poate fi un game changer. Noi suntem un brand 100% autohton care nu iti pune la dispozitie doar dozatoare si apa H2On, recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, ci si alte produse si servicii de top.

Nu ezita sa explorezi platforma online a magazinului nostru pentru a descoperi produsele care ti se potrivesc. Livram comanda in aceeasi zi in care a fost efectuata si iti punem la dispozitie un serviciu de mentenanta, dar si o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand ai nevoie.

Sign in to leave a comment
Cum alegi cel mai bun espressor pentru casa sau biroul tau

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.