True

Apa alcalina - beneficii uimitoare pentru organism. De ce ar trebui sa o consumi?

Viata fara apa nu este posibila. Organismul nostru are nevoie de o hidratare corespunzatoare, pentru a se mentine sanatos. De aceea, este esential sa consumam o cantitate suficienta de apa, iar specialistii recomanda sa alegem apa alcalina. Beneficiile ei pentru organism sunt uimitoare si le vom enumera in acest articol.

Ce este apa alcalina?

Este apa cu un pH ridicat, aceasta fiind mai putin acida decat apa de la robinet. Cifra 7 este considerata o valoare neutra a pH-ului apei. Asadar, apa acida are o valoare mai mica a pH-ului, in timp ce apa alcalina are un pH care depaseste aceasta valoare. De exemplu, pe H2on.ro vei gasi apa Aquavia care are un pH de 9,4.

Apa alcalina - beneficii:

  1. Ajuta la detoxifierea organismului

Consumul de apa alcalina ajuta organismul sa elimine substantele daunatoare. Din cauza anumitor alimente si a poluarii, in corpul nostru se pot acumula diverse toxine care ne pot afecta sanatatea. Apa alcalina ne poate ajuta sa le eliminam eficient si sa ne simtim mai bine.

Contribuie la o hidratare mai buna a organismului

In comparatie cu apa care are un pH neutru, cea alcalina reuseste sa hidrateze mai bine, deoarece este absorbita mai usor de catre organism. Asadar, daca vrei sa-i oferi corpului tau hidratarea de care are nevoie, incepe sa consumi apa alcalina.

Intareste sistemul imunitar

Un alt beneficiu al apei alcaline este faptul ca ajuta organismul sa lupte cu factorii externi. Ea creste raspunsul imunitar al organismului, fapt care iti va asigura o protectie mai buna impotriva bacteriilor si a infectiilor.

Are un puternic efect antioxidant

Apa alcalina poate neutraliza radicalii liberi, acestia fiind responsabili, in multe cazuri, de instalarea unor boli grave. In plus, poate preveni procesul de imbatranire. Asadar, nu numai ca te vei simti mai bine, dar vei avea si un look demn de invidiat!

Neutralizeaza acizii din stomac

Refluxul de acid gastric este o problema cu care se confrunta foarte multe persoane. Acesta apare, de regula, din cauza stresului, a fumatului, a consumului de alcool, dar si din cauza anumitor alimente. Din fericire, aciditatea gastrica poate fi redusa cu ajutorul apei alcaline. Ea va neutraliza acizii din stomac si te va ajuta sa reduci efectele negative ale unui stil de viata stresant.

Ce trebuie sa stii despre bidoanele cu apa alcalina regasite pe H2on.ro?

    • Apa este imbuteliata direct la sursa, alcalinizarea ei avand loc in mod natural. Acest proces se petrece chiar la poalele Muntilor Apuseni, dupa ce apa trece prin straturi de roci vulcanice, nisipuri si roci calcaroase.
    • Bidoanele de 19litri de AQUAVIA sunt 100% reciclabile si nu contin Bisphenol A (BPA), un compus chimic care se foloseste, de regula, in producerea materialului plastic si care poate determina dereglari hormonale, afectarea metabolismului, precum si alte probleme de sanatate.
    • Sunt livrate la destinatie in cel mai scurt timp. Daca vei comanda bidoane de 19litri de AQUAVIA, vei beneficia de livrare rapida, oriunde in tara. De asemenea, trebuie sa stii ca nu va trebui sa achiti taxe de livrare sau sa faci o comanda minima. Mai multe detalii gasesti aici.

Hidrateaza-te acum cu apa de calitate de pe H2on.ro si bucura-te de beneficiile de mai sus!

Sign in to leave a comment
3 bauturi sanatoase cu apa de la H2On, pentru tine si copiii tai!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.