True

Apa detox. Beneficii, retete si alte informatii utile

Cum ti s-ar parea daca ti-am spune ca exista o metoda simpla, ieftina, accesibila si eficienta prin care iti poti proteja sanatatea si prin care poti obtine silueta mult dorita? Probabil stii deja ca este vorba despre apa detox, un remediu natural, care are numeroase efecte benefice asupra organismului tau.

Pe cat de eficienta, pe atat de simplu de preparat, apa detox iti va schimba viata si te va ajuta sa fii in forma in fiecare zi. In linii mari, reteta este relativ simpla: nu ai nevoie decat de apa in care vei infuza fructe, legume sau ierburi. Astfel, nu te vei bucura doar de nutrientii esentiali, ci vei reusi sa consumi si cantitatea de apa recomandata zilnic.

Apa detox: beneficii

Exista mai multe tipuri de imbunatatiri pe care aceasta combinatie le va aduce in viata ta. Iata doar cateva dintre ele!

  • Te ajuta sa pierzi in greutate;
  • Ofera aspect placut tenului;
  • Elimina toxinele;
  • Imbunatateste digestia;
  • Iti da mai multa energie;
  • Echilibreaza nivelul de ph din organism;
  • Imbunatateste starea de spirit.

Lista ar putea continua, insa trebuie sa stii ca beneficiile aduse de apa detox se schimba in functie de ingredientele pe care le folosesti. Reține ca fructele si legumele cu efect puternic vitaminizant sunt lamaia, pepenele rosu, castravetele, capsunile, lime-ul, merele si altele.

Retete apa detox

In cele ce urmeaza, ti-am pregatit cateva retete de apa detox pe care le poti pregati oricand doresti cu minimum de efort. Incearca-le pe toate sau alege-le doar pe cele care ti se potrivesc. Oricum ar fi, organismul tau iti va fi recunoscator, iar tu vei simti diferenta in scurt timp!

  • Grapefrut si rozmarin. Rozmarinul contribuie la buna functionare a sistemului circulator, reduce radicalii liberi, iar grepfrutul ofera un plus de vitamina C cocktailului tau.
  • Zmeura si lime. Cei care prefera gustul dulce-acrisor vor fi cuceriti de aceasta combinatie. In timp ce lime-ul contine vitamina C, zmeura este o sursa bogata de antioxidanti si fibre.
  • Pepene si castravete. Ideala pentru zilele caniculare de vara, aceasta combinatie iti va oferi licopen, un antioxidant care reduce leziunile oxidative din celule.
  • Busuioc si capsune. Combinatia aceasta este intens aromata si este recomandata celor care se confrunta cu tuse sau cu probleme de mucus pe care busuiocul le trateaza natural si eficient. De asemenea, capsunele sunt un antioxidant puternic.
  • Turmeric si ananas. Te-a prins raceala? Procesul de vindecare va avea loc mult mai rapid daca, in 500 de mililitri de apa, amesteci cateva felii de ananas, o lingura de turmeric si un varf de piper negru.

Cum se prepara?

Cam toate retetele de apa detox presupun aceeasi pasi. Pui toate ingredientele intr-o sticluta sau intr-un pahar si le lasi in frigider timp de o ora. Dupa ce a avut loc infuzia, poti savura bautura si te poti bucura de efectele benefice ale acesteia.

H2On – Alaturi de tine pentru un stil de viata mai sanatos!

Pentru maximum de efect, este recomandat sa utilizezi apa H2On. Recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa, aceasta detine certificarea oferita de International Taste Institute. Doar astfel, ai garantia faptului ca vei consuma cea mai buna apa, care te va ajuta sa obtii rezultatele scontate!

Sign in to leave a comment
Ce cantitate de apa ar trebui sa bei zilnic in functie de greutate

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.