True

Aportul suficient de apa de calitate, esential pentru sarbatori cu adevarat fericite!

In prezent, Craciunul si-a pierdut din latura religioasa, desi vorbim totusi despre Nasterea Domnului, a doua mare sarbatoare a crestinatatii, dupa Invierea Mantuitorului, fiind mai degraba cuprinsa de spiritul comercial si de latura de socializare si vacanta. Cu alte cuvinte, oamenii se bucura de zilele libere, pe care incearca sa le lege cu cele de Revelion, transformand totul intr-o ocazie de a se strange laolalta, pentru a bea, a manca, a se distra si a-si imparti cadouri unii altora. Bineinteles, aceasta abordare moderna, adaptata vremurilor pe care le traim, nu este una gresita, cat timp totul se face cu moderatie.

Din pacate, insa, exista numeroase cazuri in care se fac excese, in special alimentare, mai ales tinand cont ca sarbatoarea Craciunului vine dupa unul dintre cele mai indelungate si dure posturi de peste an. Greseala pe care multi romani o fac, din Ajun si pana dupa Anul Nou, este aceea ca neglijeaza hidratarea corespunzatoare, preferand alte bauturi, indiferent ca vorbim despre cele alcoolice sau despre sucuri naturale ori carbogazoase. In calitate de brand responsabil si cu o experienta indelungata pe piata din Romania, H2On te sfatuieste cum sa abordezi aceasta perioada cu totul speciala, pentru sarbatori... cu adevarat fericite!

  1. Comanda din timp apa de calitate superioara! In primul rand, trebuie sa te asiguri din timp ca iti umpli, la propriu si la figurat, stocurile de apa de calitate superioara. Daca alegi oferta noastra, poti beneficia fie de marca proprie, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), fie de apa alcalina AQUAVIA, cu un pH de 9.4. Pretul bidoanelor de 19litri este de 23 de lei, respectiv 45 de lei, ceea ce reprezinta un pret per litru mult mai mic decat daca ai opta pentru sticle sau PET-uri de 0.33, 0.5, 1, 2 sau 2.5litri;
  2. Hidrateaza-te pe masura, intre mesele copioase! Preparatele traditionale de Craciun trebuie "insotite" de un numar suficient de pahare cu apa de la dozator, pentru a asigura echilibrul organismului si posibilitatea desfasurarii proceselor specifice acestuia, in parametri optimi. De cele mai multe ori, corpul va cere singur apa, prin instalarea senzatiei de sete, insa, in general, poate fi urmata celebra recomandare a medicilor, de "minimum doi litri pe zi";
  3. Nu te baza pe apa de la robinet! Nu in ultimul rand, cu siguranta stii ca, in anumite zone din tara, apa de la robinet nu poate fi descrisa neaparat drept potabila, din cauza aspectului, mirosului si gustului neplacute. In schimb, apa de la H2On este 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice procedura respectiva pentru apa de izvor. Prin urmare, decizia este extrem de simplu de luat, iar livratorii nostri sunt deja in drum spre tine, cu bidoanele comandate!

Echipa H2On ureaza tuturor romanilor, clienti fideli sau viitori, Craciun fericit si un An Nou prosper, cu mult mai multa liniste, sanatate, bogatie, fericire, intelegere si... hidratare decat cel care se pregateste sa se incheie. La multi ani!

Sign in to leave a comment
Ice tea, una dintre cele mai savuroase bauturi racoritoare facute in casa

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.