True

Care este cel mai bun ceai pentru insomnii? Trei raspunsuri valabile!

Sa nu poti sa dormi este unul dintre sentimentele cele mai chinuitoare, atat la propriu, cat si la figurat, iar, cu cat incerci mai multe variante care dau gres, cu atat cresc frustrarea, dar si anxietatea. Corpul uman are nevoie de cel putin 6-7 ore de somn de calitate pe noapte, profund si neintrerupt, pentru a se regenera si a functiona la parametrii optimi, zi dupa zi. Din pacate, tocmai organul care are cea mai mare nevoie de repaus, in speta creierul, este cel care se "autosaboteaza", prin ganduri care induc stres si, pana la urma, insomnie.

Din fericire, exista nu una, ci... trei solutii la indemana, pe care le poti obtine de pe site- ul nostru, care iti vor permite sa te odihnesti asa cum meriti si sa incepi fiecare zi in plenitudinea fortelor. Bineinteles, nu vorbim despre masuri dure cu organismul si care pot crea dependenta sau chiar dezechilibre, spre exemplu medicatia, ci despre ceaiuri pentru insomnii. In continuare, iti vom prezenta cateva sortimente, provenite de la unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial, Julius Meinl, prin urmare avand garantia calitatii si a eficientei.

Julius Meinl Green Jasmin (iasomie)

Provenit din China, acest ceai verde fin are un gust catifelat si o aroma florala intensa, de iasomie. Mod de preparare: infuzie timp de 2-4 minute intr-o cana cu apa fierbinte (80 de grade Celsius);

Julius Meinl Peppermint (menta)

Deopotriva linistitor si racoritor, acest sortiment are un continut ridicat de uleiuri esentiale, care ne influenteaza pozitiv starea de bine (efect anti-stres). Mod de preparare: infuzie timp de 5-7 minute intr-o cana cu apa fierbinte (100 de grade Celsius);

Julius Meinl Camomile (musetel)

Nu in ultimul rand, acest ceai pentru insomnii este unul dintre cele mai apreciate, pentru aroma sa delicata si efectul sau linistitor. Sortimentul contine doar flori de musetel atent selectionate. Mod de preparare: infuzie timp de 5-7 minute intr-o cana cu apa fierbinte (100 de grade Celsius).

Prin urmare, ceaiul pentru insomnii de menta si cel de musetel se prepara la fel, in timp ce sortimentul cu iasomie are nevoie de si mai putin timp pentru a fi gata si a-si face efectul. Bineinteles, pe langa alegerea propriu-zisa, conteaza si momentul in care urmam acest tabiet, pentru a avea parte de o odihna de calitate si neperturbata. Astfel, bautura nu

trebuie vazuta ca o "solutie-minune", care isi face efectul imediat, prin urmare nu trebuie sa o consumam cand insomnia se instaleaza deja. In schimb, pe parcursul serii, in timp ce ne relaxam si ne pregatim pentru noapte, putem savura in tihna o cana de ceai, totul culminand cu momentul intinderii in pat, fara a fi deranjati ore bune la rand.

Pe langa sortimentele prezentate deja, oferta noastra cuprinde si ceai negru (Earl Grey si Ceylon), verde (China Green Pure), de cirese salbatice, coacaze negre si capsuni din gradina si rubarba, fiecare cu beneficiile si, mai ales, cu aromele sale deosebite. Aceste bauturi completeaza cu succes triada celor mai apreciate "licori" de catre romani, pe langa apa si cafea, pe care le gasesti de asemenea la H2On!

Sign in to leave a comment
Curiozitati despre apa. Lucruri adevarate, care iti pot parea de necrezut

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.