True

Cele mai potrivite bauturi calde de iarna, fara alcool!

Odata cu scaderea gradelor Celsius din termometre si apropierea sarbatorilor, cu celebrul lor "spirit", oamenii incep sa se gandeasca din ce in ce mai mult la bauturile calde de iarna pe care le vor consuma, pentru a se incalzi, atat la propriu, cat si la figurat. Chiar daca, foarte probabil, atunci cand aud aceasta sintagma, cei mai multi se gandesc la vin fiert cu scortisoara, fie el rosu sau alb, trebuie sa stii ca exista alternative cel putin la fel de gustoase si fara alcool! Astfel, te poti bucura de o cana de energie si buna dispozitie in orice moment al zilei, indiferent de activitatile pe care le intreprinzi sau care urmeaza (condus, munca etc.).

Citind articolul in continuare, vei afla propunerile noastre de bauturi calde de iarna nealcoolizate, deopotriva savuroase si benefice pentru organismul uman, din toate punctele de vedere (incalzire, o stare de bine etc.). Fara alte introduceri, iata ce am... pregatit pentru tine:

Cafea Julius Meinl Inspresso CREMA

Din punctul nostru de vedere, una dintre constantele oricarui inceput de zi, fie ca vorbim despre cele libere, de vacanta, ori cele din timpul saptamanii, in care trebuie sa fim gata de serviciu, este reprezentata de o ceasca de cafea buna. Iar acest sortiment de la Julius Meinl se remarca prin blend-ul dintre Arabica, cultivata pe faimoasele soluri vulcanice din Nicaragua, si catifelata Robusta, purtand aroma unica a Asiei. Rezultatul este o bautura calda de iarna foarte parfumata, de intensitate 8 din 10, cu o crema bogata, o culoare puternica si un gust perfect echilibrat si cu o mare persistenta;

Ceai Julius Meinl Apple Black Currant

Intre aromele de ceai, cea de mere si fructe de padure este ideala pentru sezonul rece, intrucat pare special gandita de sotia lui Mos Craciun, pentru a-i da acestuia imboldul necesar sa plece sa imparta cadouri copiilor din lumea intreaga. Lista ingredientelor cuprinde, pe langa cele enumerate anterior, inclusiv hibiscus, cicoare, macese si merisoare, care vor elibera cele mai placute miresme dupa 5-10 minute de infuzie intr-o cana cu apa fierbinte (la 100 de grade Celsius);

Bautura LavAzza Bevanda Bianca

Trecem la bauturile calde de iarna mai putin clasice si incepem cu "gaselnita" italienilor de la LavAzza, mai precis un sortiment extrem de delicat, care imita gustul laptelui.

Aceasta poate fi consumata ca atare sau folosita pentru prepararea ciocolatei calde ori a ceaiului, adaugandu-le o nota subtila de stil si rafinament tipic englezesti;

Cafea LavAzza Espresso Ginseng

Nu in ultimul rand, aceasta bautura calda de iarna pe baza de ginseng are atat un gust dulce si cremos, cat si exceptionale proprietati anti-stres si energizante. Celebra radacina originara din China iti va oferi un binemeritat moment de respiro, intre doua "sesiuni" care necesita concentrare si vitalitate, fie ca vorbim despre continuarea demersurilor profesionale sau shopping-ul pentru sarbatori.

In concluzie, acum stii nu doar cum sa-ti "inflacarezi" corpul si sufletul, pe perioada lunilor geroase, ci si de unde sa achizitionezi "licorile" tale favorite pentru finalul acestui an si inceputul celui care vine. Cat despre apa fierbinte care te va ajuta sa le prepari, aceasta trebuie sa fie, bineinteles, una de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata, precum cea din oferta noastra. Te imbratisam... cu caldura!

Sign in to leave a comment
Aportul suficient de apa de calitate, esential pentru sarbatori cu adevarat fericite

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.