True

Cum alegi cel mai bun espressor pentru casa sau biroul tau?

Una dintre cele mai placute senzatii pe care le poate experimenta cineva care iubeste cafeaua este aroma unica si gustul intens venit dintr-o ceasca de cafea preparata corespunzator. De altfel, consumul acestei bauturi poate fi extrem de benefic pentru sanatate, motiv pentru care este recomandat sa savurezi o cafea in fiecare zi.

Pentru a pregati bautura ideala, ai nevoie de un aparat de cafea de calitate, insa nu este intotdeauna usor sa gasesti cel mai bun espressor. Astfel, H2On iti ofera cateva recomandari de care sa tii cont in momentul in care achizitionezi un astfel de dispozitiv pentru a fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere pentru tine.

Iata cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand vrei sa gasesti cel mai bun espressor pentru casa sau biroul tau!

  • Dimensiunea. Atunci cand alegi espressorul, este important sa tii cont de marimea acestuia pentru a fi sigur ca se va incadra in spatiul destinat depozitarii sale. Exista foarte multe produse de dimensiuni reduse (de exemplu, LavAzza LF 1200 Classy, de 20 x 35 x 41 cm) care au capacitate ridicata si care sunt capabile sa iti ofere o cafea excelenta.
  • Tipul de produse cu care este compatibil. Espressoarele sunt impartite in functie de tipul de produse cu care opereaza. Producatori precum Julius Meinl ofera espressoare compatibile cu capsulele de cafea Inspresso, Nespresso, Professional, dar si cu cafea boabe. De asemenea, daca iti plac bauturile cu lapte (Caffee Lattee Macchiatto, Dalgona, Cortado etc.), ai nevoie de un dispozitiv echipat cu rezervor de lapte precum LavAzza Milk. Tine cont de compatibilitatea espressorului tau cu alte produse pentru a avea garantia ca poti savura bautura ta preferata oricand doresti.
  • Alte functii. Fiecare aparat de cafea are propriile caracteristici si, avand in vedere ca preferintele variaza de la o persoana la alta, este foarte greu sa determini care este cel mai bun espressor. De pilda, poti opta pentru un espressor care macina cafeaua pe loc, pentru unul care plaseaza comenzile intuitiv, pentru unul care poate produce pana la 2 cesti de cafea simultan si asa mai departe.

Cumparare sau inchiriere?

Avand in vedere gama variata de modele de aparate de cafea de pe piata, poate fi dificil sa gasesti cel mai bun espressor pentru tine. Din fericire, pe langa aparatele de cafea puse in vanzare, H2On iti ofera posibilitatea de a primi un astfel de produs gratuit, in custodie. Suntem un serviciu unic in Romania, care isi propune sa ajute persoanele fizice si juridice sa se bucure de cea mai buna apa si cafea oricand si oriunde.

Avem nenumarate oferte de inchiriere espressoare despre care poti afla mai multe aici. Atunci cand primesti un produs in custodie, tu te poti bucura de functionalitatile acestuia, insa nu ti-l poti insusi din moment ce aparatul de cafea ramane proprietatea H2On. Criteriile de eligibilitate pentru inchirierea espressorului tin de efectuarea unei anumite comenzi de cafea. Cat timp repeti comanda lunar, dispozitivul ramane in custodia ta.

Printre aparatele de cafea incluse in aceasta oferta se numara espressoare originale, marca LavAzza, illy si Julius Meinl. De asemenea, inchirierea unui dispozitiv iti permite sa te bucuri de apa H2On, un produs recunoscut la nivel national si international pentru puritatea si calitatea sa. In plus, iti oferim servicii de mentenanta, un contract flexibil, precum si o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand ai intrebari suplimentare.

Profita chiar acum de ofertele H2On si imbogateste-ti casa sau biroul cu cel mai bun espressor!

Sign in to leave a comment
Cafeaua scurta, apogeul aromei si al eficientei, dimineata sau dupa pranz!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.