True

Cura de slabire cu apa, cea mai simpla dieta! Iata cum functioneaza!

Apa este esentiala pentru un stil de viata sanatos, iar la H2On vei gasi cea mai pura apa, care detine certificarea oferita de International Taste Institute, o garantie a calitatii acesteia.

La H2On, ne straduim zilnic sa iti oferim servicii si produse premium acasa sau la birou. De asemenea, livram doar apa sub brand propriu la bidoane de 19 litri, aceasta metoda fiind prietenoasa cu mediul inconjurator, dar si benefica pentru sanatatea ta si a celor din jur.

In continuare, ne vom opri asupra unui subiect intens dezbatut: dieta cu apa. Vrei sa stii cum functioneaza si daca da rezultate? Inseamna ca ai venit unde trebuie, pentru ca urmeaza sa primesti raspunsurile la cele mai arzatoare intrebari referitoare la cura de slabire cu apa.

Cura de slabire cu apa – iata care sunt regulile!

Daca vrei sa incerci aceasta dieta, trebuie sa iti incepi ziua cu un pahar mare de apa calda, in care ai adaugat sucul de la o lamaie. Aceasta trebuie consumata pe stomacul gol. In cazul in care nu exista contraindicatii, este recomandat sa apelezi la acest ritual zilnic chiar si atunci cand nu tii o dieta.

Pe intreaga durata a zilei, poti consuma cate un pahar cu apa plata (nu carbogazificata) o data sau de doua ori pe ora. Cura de slabire cu apa se tine doar o saptamana, perioada in care este recomandat sa renunti la alte lichide precum cafeaua sau alcoolul. In schimb, poti consuma ceai negru sau verde. De asemenea, iti poti pregati o limonada neindulcita din sucul unei lamai sau al unui grepfrut, la care poti adauga cateva frunze de menta.

Atat de simpla este cura de slabire cu apa! Desigur, va trebui sa urmezi un plan alimentar sanatos, in care sa incluzi fructe, legume, precum si alte surse de proteine si grasimi sanatoase. Este recomandat sa consumi trei mese pe zi, insa sa renunti complet la dulciuri si fast-food. Nu trebuie uitate nici exercitiile fizice, care ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica.

Apa – cel mai important nutrient

Apa este un component vital, care asigura buna functionare a organismului. Iata cateva metode prin care apa te poate ajuta sa scapi de surplusul de greutate:

  • Contribuie la buna functionare a metabolismului;
  • De multe ori, senzatia de sete este confundata cu cea de foame. De fiecare data cand simti nevoia sa rontai ceva, este recomandat sa bei un pahar de apa.
  • De asemenea, ar trebui sa bei un pahar de apa inainte de fiecare masa. Aceasta iti va oferi senzatia de satietate si te va ajuta sa consumi mai putine calorii.
  • Apa ajuta procesul de spargere si metabolizare a celulelor grase.

De altfel, consumul de apa contribuie la functionarea normala a rinichilor, mentine sanatatea sistemului digestiv si cardiovascular, reduce migrenele si ingrijeste pielea. Citeste mai multe despre beneficiile apei pentru organismul tau aici.

Nu ai nimic de pierdut daca incerci cura de slabire cu apa. Dupa cum vezi, aceasta este simpla si sanatoasa. Alege apa H2On, renumita pentru puritatea sa, dar si un dozator de apa de calitate, care iti va permite sa te bucuri de aceasta instantaneu, fie ca esti acasa sau la birou!

Sign in to leave a comment
Care este cel mai bun ceai pentru insomnii - trei raspunsuri valabile

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.