True

De ce este important sa detii un dozator de apa la birou? Iata 5 motive dovedite stiintific!

In medie, un om isi petrece aproximativ 70% din timp la birou. Astfel, mediul in care lucrezi devine mai mult decat un loc de munca – este un spatiu care face parte din viata ta si care poate afecta diferite aspecte din aceasta.

Din acest motiv, fiecare birou ar trebui sa fie echipat cu dozator care sa ofere acces simplu si rapid la o sursa de apa pura. Noi iti oferim dozatoare de apa pentru birou, precum si bidoane cu apa de 19 litri sub brand propriu. Apa H2On detine certificarea oferita de International Taste Institute, care atesta puritatea si calitatea acesteia.

Inainte de a apela la H2On, un serviciu unic in Romania, este important sa stii ca exista multe motive pentru care este recomandat sa achizitionezi un dozator apa birou. Iata doar cateva dintre acestea!

Creste productivitatea in randul angajatilor

Daca te hidratezi corespunzator pe tot parcursul zilei, organismul tau primeste toata energia de care are nevoie pentru a functiona la capacitate maxima. Acest lucru se aplica si atunci cand vine vorba de angajatii tai. Studiile au demonstrat faptul ca accesul la un dozator de apa la birou poate creste cu pana la 25% atat productivitatea la locul de munca, cat si nivelul de satisfactie al angajatilor.

Protejeaza mediul inconjurator

Un bidon cu apa H2On poate echivala cu 37 de sticle de plastic a cate 2 litri. Profita de ofertele H2On si protejeaza mediul inconjurator! De exemplu, in momentul in care achizitionezi un dozator Electron, primesti gratuit in custodie 3 bidoane cu apa H2On. Acestea raman in proprietatea H2On si trebuie returnate odata ce au fost consumate.

Alegand sa utilizezi un dozator de apa la birou sau la tine acasa, contribui la protejarea mediului inconjurator si reduci nivelul de poluare. Fiecare gest conteaza, iar H2On te sustine pentru a face ce e mai bine pentru planeta!

Economisesti spatiu

Dozatoarele de apa au diferite dimensiuni, motiv pentru care se potrivesc oriunde. Designul lor elegant se asorteaza cu succes in orice birou si creeaza o atmosfera ordonata, care te motiveaza sa lucrezi.

Economisesti energie

Majoritatea dozatoarele functioneaza pe baza de compresor, ceea ce implica faptul ca nu consuma foarte mult curent electric si te ajuta sa economisesti energie. Astfel, nu trebuie sa te preocupe consumul de curent daca alegi un dozator de apa pentru biroul tau.

Sunt simplu de utilizat!

Desi toate dispozitivele pe care ti le punem la dispozitie sunt extrem de simplu de montat si de utilizat, iti oferim servicii de mentenanta si o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand ai nevoie de ajutor suplimentar.

De asemenea, livrarea este efectuata in aceeasi zi in care ai plasat comanda prin flota proprie de masini. Pe langa dozatoare si apa sub brand propriu, H2On iti ofera si ceaiuri, cafea LavAzza, Julius Meinl, illy sau Tora Bika, espressoare profesionale si multe alte produse si servicii pe care nu vrei sa le ratezi. Exploreaza ofertele H2On si bucura-te de un stil de viata mai sanatos acasa, la birou si oriunde te afli!

Sign in to leave a comment
Apa detox. Beneficii, retete si alte informatii utile

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.