True

De ce se bea apa cu zahar?

Te-ai intrebat vreodata de ce se bea apa cu zahar? Inseamna ca ai ajuns in locul potrivit, pentru ca urmeaza sa descoperi care sunt motivele principale pentru care anumite persoane aleg sa consume aceasta combinatie, dar si aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere cand te gandesti sa procedezi la fel.

Insa, inainte de a afla de ce se bea apa cu zahar, care sunt beneficiile, dar si pericolele la care te expui consumand acest lichid, este necesar sa facem o precizare importanta. Nu exista niciun tratament home made capabil sa previna corespunzator riscul unui infarct miocardic. In cazul in care te simti rau si te confrunti cu dureri acute in zona pieptului, apeleaza linia telefonica de urgente 112.

Acestea fiind zise, iata care sunt beneficiile si contraindicatiile asociate cu consumul de apa cu zahar!

Beneficii

  • Este eficienta in caz de hipoglicemie atunci cand este administrata sub supravegherea personalului medical;
  • Din moment ce contine glucoza si zaharoza (sursa), se considera ca aceasta este mult mai indicata pentru sportivii de performanta decat bauturile energizante;
  • Se spune ca zaharul are un impact pozitiv asupra ochilor – astfel, daca ai petrecut prea mult timp in fata ecranului si ti-au obosit ochii, poti incerca sa bei un pahar de apa cu zahar;
  • Exista anumite studii care sustin ca zaharul imbunatateste memoria, astfel incat o astfel de bautura poate fi consumata cand te pregatesti pentru un examen;
  • Nu in ultimul rand, consumul de zahar ajuta corpul sa elibereze serotonina (hormonul fericirii), motiv pentru care multe persoane aleg sa bea aceasta combinatie.

Contraindicatii

  • Un mit popular sustine ca apa cu zahar este eficienta pentru tratarea palpitatiilor la inima, insa, conform mai multor medici, aceasta informatie nu a fost confirmata;
  • In cazul in care consumi prea multe pahare de apa cu zahar, risti sa afectezi tesutul osos;
  • Consumul excesiv de glucoza distruge smaltul dintilor si are multe alte consecinte neplacute asupra sanatatii orale;
    • Cand exagerezi cu zaharul, s-ar putea sa simti ca iti este foame incontinuu; in plus, silueta ta va avea de suferit din cauza depozitelor de grasime.

Concluzii?

In urma acestei dezbateri, un lucru ramane cert: apa este cea mai buna metoda de a te hidrata. Chiar daca vei consuma apa simpla, fara zahar, organismul tau va avea de castigat si iti va ramane recunoscator.

Din acest motiv, noi iti oferim apa H2On la bidoane de 19 litri si dozatoare de apa performante. Apa noastra detine certificarea oferita de International Taste Institute, un etalon care garanteaza puritatea si calitatea acesteia. In plus, iti punem la dispozitie diferite pachete promo, unde te poti bucura de cea mai buna apa, dar si de cafeaua sau de ceaiurile tale preferate, chiar la tine acasa si la birou.

Pentru ca vrem sa iti oferim o experienta de top, realizam livrarea in aceeasi zi in care ai efectuat comanda prin flota proprie de masini H2On. Mai mult, iti oferim servicii de mentenanta si o linie de relatii cu clientii, unde te asteptam pentru a clarifica orice nelamurire. Consuma zilnic cantitatea de apa recomandata si iti vei proteja organismul pe termen indelungat!

Sign in to leave a comment
Cum si cand trebuie consumat ceaiul

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.