True

Iata care este cea mai buna apa plata, din toate punctele de vedere!

Plecand de la celebra definitie de la orele de chimie din scoala generala, conform careia apa este "inodora, incolora si insipida", multi romani fac greseala sa considere ca nu este foarte important de unde isi procura lichidul esential vietii, cat timp se hidrateaza in mod corespunzator (minimum 2 litri pe zi).

Cu toate acestea, exista diferente mai mult sau mai putin subtile intre numeroasele optiuni disponibile pe piata, iar ele pot cantari decisiv atat pe termen scurt, in ceea ce priveste starea de bine, cat si pe termen lung, in ceea ce priveste sanatatea generala a organismului. Prin urmare, trebuie sa fii sigur ca alegi intotdeauna cea mai buna apa plata.

In primul rand, trebuie precizat ca, in tara noastra, apa de la robinet nu este intotdeauna potabila, iar impuritatile, culoarea tulbure si mirosul de clor o fac de multe ori nedigerabila, atat la propriu, cat si la figurat. In aceste conditii, singura varianta ramane apa imbuteliata, capitol la care, din fericire, Romania sta foarte bine, gratie nenumaratelor izvoare.

Totusi, pentru a afla care este "cea mai buna apa plata", trebuie sa privim dincolo de calitate, catre alte aspecte cel putin la fel de importante, precum pretul, disponibilitatea, usurinta in procurare si utilizare etc. Iata, asadar, de ce sa alegi bidonul de 19 litri de la H2On:

  1. Calitate certificata national si international. In primul rand, apa pe care o comercializam este 100% microbiologic pura si netratata, iar calitatile sale au fost recunoscute inclusiv la nivel international. Astfel, de curand, compania noastra a fost recompensata cu distinctia Superior Taste Award, acordata de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles - Belgia. Este al patrulea premiu la rand, dupa cele din 2019, 2020 si 2021, de aceasta data insotit de "trei stele" (punctaj maxim).
  2. Un pret redus per litru. Bidonul de 19 litri cu apa de la H2On are un pret de numai 23 de lei, ceea ce inseamna doar 1,21 lei per litru, un pret incomparabil mai mic fata de alte ambalaje disponibile pe piata, precum cele de 0,25 L, 0,5 L, 1 L sau chiar 2 L. Astfel, poti fi sigur ca faci o investitie in sanatatea ta, la propriu, la un pret care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit.
  3. Nicio grija in ceea ce priveste procurarea si utilizarea. Nu in ultimul rand, daca alegi H2On, nu vei depune niciun efort pentru cumpararea si folosirea apei plate, cum s- ar intampla in cazul in care ai achizitiona un bidon de 5 litri de la magazin, pe care l-ai transporta pana acasa, iar apoi l-ai manevra pentru a umple paharele, canile etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si sa plasezi o comanda, iar noi o vom livra in aceeasi zi,

acasa sau la domiciliu. Mai mult decat atat, daca optezi si pentru o pompa electrica portabila sau un dozator, nu vei mai avea nicio grija in ceea ce priveste ridicarea si golirea bidonului.

Acum ca ai aflat care este cea mai buna apa plata, atat din punctul de vedere al gustului, aspectului si aportului pentru sanatate, cat si al pretului si accesibilitatii, nu ne ramane decat sa-ti uram hidratare placuta!

Sign in to leave a comment
Nu pot sa beau apa. O problema de vointa, a carei rezolvare incepe acum!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.