True

Cum si cand trebuie consumat ceaiul?

Ceaiul este cea mai consumata bautura din lume, dupa apa. Pe langa apa H2On, dozatoare de apa, cafea si espressoare, iti oferim sortimente de ceai premium, 100% natural.

Descopera care este diferenta dintre sortimentele principale de ceai, care este momentul zilei in care este recomandat consumul acestora, precum si multe alte informatii despre aceasta bautura extraordinara!

Ceai negru

In China, ceaiul negru este cunoscut drept „ceai rosu” multumita nuantei rosiatice pe care o capata odata ce este gata de a fi savurat. Acest sortiment are un continut ridicat de cafeina, motiv pentru care se recomanda consumul sau dimineata, pentru a inlocui cafeaua.

De asemenea, ceaiul negru contine teina, un alcaloid care te energizeaza si care functioneaza ca un diuretic natural. Consumul moderat de ceai negru poate contribui la sanatatea ta, avand in vedere ca este bogat in aminoacizi (care previn imbatranirea, diabetul, regleaza nivelul de colesterol s.a.), in vitamine, minerale si are un continut ridicat de polifenoli, cu rol antioxidant.

Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt sortimentele de ceai negru pe care H2On ti le pune la dispozitie!

  • Ceai negru Julius Meinl Assam India, 25 pliculete, 43.75g;
  • Ceai negru Julius Meinl Darjeeling Queen’S Blend, 25 pliculete, 50 g;
  • Ceai negru Julius Meinl Earl Grey Traditional Blend, 25 pliculete, 50 g;
  • Ceai negru Julius Meinl Ceylon English Breakfast, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Ceai negru Julius Meinl Assam Thyme, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Capsule ceai negru Mitaca, 45 capsule.

Ceai verde

Aproximativ 20% din ceaiul consumat in lume este cel verde – si nu degeaba. Acesta aduce nenumarate beneficii pentru organismul tau, este recomandat in curele de slabit si poate influenta pozitiv starea ta psihica.

Desi si acest tip de ceai contine cafeina, cantitatea este semnificativa redusa fata de cea existenta in ceaiul negru ori in cafea, motiv pentru care recomandam savurarea unei cani de ceai verde dupa masa de pranz.

Alege unul dintre delicioasele ceaiuri din catalogul H2On si bucura-te de un stil de viata mai sanatos! Pentru prepararea mai usoara a acestuia, iti recomandam achizitionarea unui dozator apa Triple, care este capabil sa distribuie simultan apa rece, calda si fierbinte. Astfel, ceaiul tau va fi gata in doi timpi si trei miscari!

  • Ceai Julius Meinl China Green Pure, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Ceai Julius Meinl Green Jasmin, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Ceai Julius Meinl China Green Lemone/Lime, 25 pliculete, 43.75 g (ceai verde 51%, lemongrass, menta, aroma, coaja de lamaie 3.5%).

Ceai de fructe

Spre deosebire de ceaiul negru si de cel verde, care trebuie consumate in prima parte a zilei, ceaiurile de fructe pot fi savurate la orice ora din zi sau din noapte. Pe langa faptul ca te ajuta sa te hidratezi si iti protejeaza sanatatea, o cana fierbinte de ceai poate deveni un ritual placut si relaxant in orice moment din zi.

Retine ca ceaiurile de fructe nu contin teina, motiv pentru care pot fi consumate de oricine, de la mic la mare. La noi, vei gasi celebrele ceaiuri la plic Julius Meinl ori varianta de capsule ceai Mitaca si LavAzza, care pot fi preparate cu ajutorul espressoarelor din colectia H2On.

  • Ceai Julius Meinl Fruit Symphony, 25 pliculete, 62.5 g (flori de hibiscus 32%, macese 32%, mere 10%, arome, coaja de portocale 5%, scortisoara 5%, coaja de lamaie 1%, soc 1%);
  • Ceai Julius Meinl Wild Cherry, 25 pliculete, 62.5 g (flori de hibiscus, mere, macese, coaja de portocale, aroma, coaja de lamaie, concentrat de suc de cirese 0.1%);
  • Capsule ceai lamaie Mitaca, 45 capsule;
  • Capsule ceai fructe de padure Mitaca, 45 capsule;
  • Capsule ceai lamaie LavAzza (produsul poate fi achizitionat doar daca ai un espressor oferit in custodie de catre H2On).

Comanda acum cele mai bune sortimente de ceai si bucura-te de momente de relaxare unice, care iti vor oferi un plus de energie!

Sign in to leave a comment
De ce este important sa detii un dozator de apa la birou Iata 5 motive dovedite stiintific!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.