True

Oricând ai poftă de un espresso fierbinte, servit cu măiestrie, alege Julius Meinl! Aroma desăvârșită, obținută doar prin procesul de coacere în cele mai renumite localuri de profil din Viena, conferă o notă distinctă fiecărei cești de cafea Julius Meinl!

Logo-ul de pe ceștile și ambalajele de cafea Julius Meinl prezintă un tânăr care poartă un fez turcesc, un soi de palarie roșie, cu un șnur în vârf. Această imagine este graitoare pentru istoria brandului, înfățișând povestea primei cafenele din Viena. Legenda spune că, în 1683, mesagerul regal Georg Franz Kolschitzky, având spirit de antreprenor, a obținut câțiva saci de cafea rămași în urma Asediului Vienei. Astfel, a fost fondată prima cafenea din Viena, “La plosca albastră”.

Designul logo-ului original îi aparține lui Josef Binder, care a fost atent să surprindă, în linii mari, povestea primului brand de cafea din Austria, Julius Meinl! Acest logo a fost redus la esență în 2004, înfățișând profilul tânărului turc în format monocrom.

Astăzi, cafeaua Julius Meinl respectă tradițiile de odinioară, originile și valoarea acestui brand unic în lume! Atât cafeaua, de cea mai bună calitate, cât și serviciul și prezentarea, fac cu toate parte din această poveste fericită. Servită pe o tavă de argint, într-o ceașcă de porțelan, cu lingurița așezată deasupra, alături de un pahar de apă – acesta este modul tradițional de prezentare a respectivei cafele. Așadar, relaxează-te și pregătește-te să te delectezi cu noile sortimente de la H2On!

Încă de la fondare, brandul austriac de cafea și-a păstrat reputația neatinsă prin prezentarea deosebită, alături de un serviciu de distribuție care funcționează cu precizia unui ceas! Cunoștințele avansate de alegere a sortimentelor speciale și relațiile pe termen lung cu fermierii locali au asigurat respectarea calității pentru fiecare ceașcă. O tradiție lungă de grijă și atenție la nevoile clienților este ceea ce contribuie la dezvoltarea unei adevărate rețele de suport, service și know-how, pentru a servi peste 40.000 de consumatori ai brandului la nivel mondial, în fiecare zi!

Succesul poveștii de față pornește de la țara de origine a cafelei, unde poate avea loc un contact direct cu fermierii. Sunt mulți factori care joacă un rol esențial în alegerea boabelor potrivite: regiunea, altitudinea, umiditatea, precum și perioada din an în care se coc boabele de cafea. În mod tradițional, cafeaua Julius Meinl este un blend de boabe Arabica și Robusta de calitate premium, provenite din surse sustenabile, de la plantații de renume!

Înainte de prăjire, are loc un proces strict de selecție a boabelor verzi. Aici intervine experiența specialiștilor în prăjire din Viena sau Vicenza. După ce are loc prăjirea, boabele sunt inspectate încă o dată, una câte una, printr-un sistem electronic de analizare a calității. Apoi, măcinată sau nu, cafeaua este ambalată în vid, asigurând astfel prospețimea și aroma cafelei Julius Meinl un timp îndelungat!

Cafea / Cafea Julius Meinl

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.