True

H2On, premiata de International Taste Institute! Apa preferata a celor mai buni chefi si somelieri din lume

Spune-mi ce apa bei ca sa-ti spun cat de sanatos esti! Aceasta este, incontestabil, factorul care contribuie in mod esential la calitatea vietii si sanatatii tale, asa ca trebuie sa acorzi o atentie sporita alegerii furnizorului si apei pe care o consumi.

Apa influenteaza, deopotriva, si gustul preparatelor pe care le consumi, fie ca vorbim despre mancare sau bautura. Cei mai buni chefi si somelieri din lume din cadrul International Taste Institute – leader in evaluarea si certificarea furnizorilor de alimente si bauturi de consum – au declarat, pentru al patrulea an consecutiv, compania romaneasca H2On castigatoare a premiului Superior Taste Award.

Juriul a fost format din peste 200 de somelieri si chefi cunoscuti la nivel mondial, ce-si desfasoara activitatea in restaurante decorate cu stele Michelin din Franta, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Olanda si Ungaria.

Apa imbuteliata de H2On a fost apreciată de chefi si somelieri pentru:

  • salinitatea minerala echilibrata;
  • textura fina;
  • aspectul ireprosabil;
  • gustul racoritor, caracterizat ca fiind impresionant si echilibrat, adresat unui public larg.

Premiul Superior Taste Award confirma calitatea superioara a apei H2On, mai ales ca aceasta a fost supusa unor teste dure pe perioada jurizarii. Pentru evaluare, juratii au analizat atat aspectul si gustul, cat si olfactia si senzatia finala oferita de apa imbuteliata H2On. In urma testarii, juratii au concluzionat: ”Aceasta are o transparenta perfecta, care te imbie sa o consumi, o aroma relativ neutra, delicata, cu note subtile de salinitate si mineralitate, care ii confera o personalitate distincta. Senzatia finala este placuta, racoritoare, iar produsul este unul extrem de usor de digerat si care potoleste setea”.

Proprietarul H2On, Nathaniel Geana, a marturisit ca premiul oferit de International Taste Institut nu este o surpriza si ca acesta este o confirmare suplimentara a calitatii apei comercializate de compania sa.

Este pentru a patra oara la rand cand juratii International Taste Institute au considerat ca brand- ul H2On si apa imbuteliata pe care o comercializam merita aceasta distinctie. Pentru noi, nu a fost o surpriza, ci mai degraba o confirmare, intrucat eram deja convinsi de calitatile produsului nostru. Insa, pentru industrie, este o dovada in plus ca pozitia companiei noastre este una puternica. De asemenea, mentiunea Superior Taste Award ne ajuta sa sporim increderea clientilor in noi!”, explica acesta. Citeste AICI alte 3 motive pentru care apa noastra este cea mai buna alegere!

H2On – un brand romanesc atipic

H2On este un brand romanesc 100%, insa cu o mentalitate orientata atat spre interesele clientului, cat si spre ale angajatilor. Proprietarul Nathaniel Geana sustine ca pornirea acestui tip de serviciu de livrare a apei imbuteliate la domiciliu a reprezentat un risc pe care si l-a asumat, alegand sa parieze pe mentalitatea sa de invingator si pe calitate. Acum, calitatea este confirmata si premiata de cea mai importanta organizatie de certificare a furnizorilor de alimente si bauturi de consum pentru al patrulea an consecutiv.

H2On este un brand atipic, deoarece, pe langa principiile clasice pe care este cladit orice brand, eu am pariat pe seriozitatea concetatenilor mei. Nu vreti sa stiti cat de judecat am fost pentru acest lucru, atat de persoanele apropiate, cat si de concurenta…cate afirmatii de genul: <<Esti nebun? Cum sa nu le iei garantie pe bidon? Cum adica sa le oferi gratuit in custodie? O sa ai un cash-flow devastator! Arunci banii pe fereastra! O sa pierzi bidoanele! O sa-ti fure bidoanele!>>

Da, am riscat mult, mi-am asumat un anumit procent de pierderi, insa acesta a fost mult mai mic decat tot ce se spunea la acel moment, a fost pana la urma un pariu cu mine, cu mentalitatea mea!

Am vrut, totodata, sa dovedesc ca romanii sunt oameni de calitate, ca sunt oameni seriosi, ca parerea negativa despre noi nu este corecta. Bineinteles, orice tara are “uscaturile” ei, dar la noi se generalizeaza, iar asta ma enerveaza la culme”, explica antreprenorul filosofia pe care si-a cladit business-ul si care i-a adus recunoasterea internationala.

Satisfactia clientului nu ar fi posibila fara satisfactia echipei, motiv pentru care in cadrul H2On se pune un accent mare pe consolidarea unei echipe performante. Astfel, clientul se va bucura de servicii complete si superioare, caci angajatii fericiti atrag clienti multumiti!

Preocuparea permanenta a unui manager este aceea de a-si creste afacerea, de a o stabiliza. Cu totii vrem sa avem siguranta zilei de maine, insa ceea ce putini realizeaza este faptul ca nu putem atinge acest obiectiv singuri. Intotdeauna, in spatele unui om de succes sta o echipa puternica.

Tocmai de aceea, este extrem de important sa investim in oameni, in capacitatile lor, dar si sa fim atenti la cerintele pietei, la schimbarile de legislatie si de atitudine a consumatorului”, mai spune antreprenorul.

Alege istet ceea ce bei si ofera gust si prospetime preparatelor tale, cu ajutorul apei preferate a celor mai buni chefi si somelieri – apa H2On. Fie ca ai nevoie de un pahar cu apa pentru hidratare sau pentru prepararea unor limonade delicioase, apa imbuteliata H2On este alegerea ideala! In afara de gust si proprietatile sale, aceasta se face remarcata si prin pretul foarte bun de numai 23 de lei pentru un bidon de 19 litri.

Sign in to leave a comment
Dieta cu apa calda si banane. Slabeste sanatos 18 kg, dupa reteta unei farmaciste japoneze

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.