Franciza H2On
Ce poti vinde mai usor decat apa si cafea?

Cu o investitie minima, poti avea un business sigur si de durata. Apa si cafeaua sunt doua produse nelipsite din casele noastre, de la birou sau chiar de la petrecerile private. Tocmai de aceea, acum este momentul sa deschizi o franciza H2On si sa livrezi bucurie cu fiecare bidon de apa pentru dozator. Pe tot parcursul construirii si dezvoltarii unei francize H2On, vei avea alaturi o echipa de profesionisti care te va sprijini in realizarea campaniilor de promovare online si offline.

Conceptul H2On

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, inaintea lansarii brandului H2On, am identificat elementele care ne-au permis intrarea pe piata distributiei de apa la 19L. Astfel, H2On a aparut din dorinta de a crea un nou brand de apa pe segmentul „19 litri”. Produsele se adreseaza consumatorilor preocupati de un stil de viata sanatos si reprezinta o modalitate comoda de achizitionare a apei, cafelei si ceaiurilor. Sistemul nostru de livrare asigura servicii prompte si de calitate, iar preturile excelente motiveaza tot mai multi clienti sa ne contacteze. Astfel, am reusit sa patrundem pe o piata unde nu avem concurenta in acest moment.

Echipa de Marketing

Fiind un brand relativ nou, ascensiunea H2On a fost una peste asteptari. Marketingul eficient ne-a condus la recunoasterea pe plan local, national, dar si international. Rezultatele vorbesc de la sine: aparitia in publicatiile de prestigiu din tara noastra – Ziarul Financiar, Wall-Street sau TOP 300, premii obtinute de la firme precum Strongest Romania pentru contributia la un mediu sanatos de afaceri. Compania NISRE SRL este una dintre putinele firme (5,6%) care este certificata pentru bonitatea sa. Mai mult decat atat, am castigat concursul #gamechangers, organizat de catre Telekom Romania, pentru cea mai inovativa firma din domeniu si pentru curajul de a schimba regulile jocului.

Anul acesta am primit certificare iTQi, International Taste and Quality Award, fiind o recunoastere internationala a calitatii remarcabile a apei la bidonul de 19L pe care o comercializam.

Expunerea brandului la nivel national ne-a permis sa ne dezvoltam in regim de franciza. In 2021, H2On a reusit sa fie prezent in fiecare judet al Romaniei. Vino alaturi de noi si bucura-te de succesul in afaceri cu fiecare bidon apa livrat!

Apa H2On

Apa de izvor pe care o comercializam este o apa naturala netratata chimic, provenind din panza freatica Fratesti Orizont 3. Aceasta este separata de celelalte panze freatice prin numeroase straturi de argila impermeabile, facand practic imposibila contaminarea cu diversi factori poluanti. Camera de captare a putului, forat la aproximativ 200m adancime, este inchisa si protejata cu o constructie zidita. Astfel, parametrii calitativi ai apei nu sunt influentati de factori externi.

Cafea Julius Meinl

Julius Meinl este mai mult decat cafeina și gust. Este o felie de cultura. Este un moment in care te deschizi inspiratiei. Prin franciza H2On, poti comercializeaza cafeaua premium Julius Meinl impreuna cu espressoare dedicate. Toate la preturi competitive.

Cafea LavAzza

Prin franciza H2On se pot comercializa atat varietatile de cafea LavAzza capsule & boabe (Terra Bio, Qualita Oro, Lungo aromatico etc), cat si espressoarele dedicate, la un pret imbatabil! Asadar, pe piata locala, poti convinge consumatorii de aroma desavarsita a cafelelor LavAzza de la H2On!

Cafea illy

Cafeaua, recunoscuta la nivel mondial, va fi usor de comercializat la nivel local, prin franciza H2On. Varietatea tipurilor de cafea este una care sa multumeasca cat mai multi potential clienti. Ne-am gandit inclusiv la cei carora le place cafeaua proaspat macinata si am introdus in oferta atat cafea, cat si espressoare pentru cafea boabe.

Iti punem la dispozitie intreaga oferta H2On la preturi competitive.

Cum te vom ajuta?

Iti vom fi alaturi din momentul in care devii francizor H2On, cu preturi competitive pentru toata gama de produse H2On. Pe langa promovarea online, vom avea grija si de cea offline:

 • pliante
 • flyere
 • brosuri
 • bannere
 • personalizare auto

Conditii de eligibilitate

Pentru a-si putea desfasura activitatea ca francizor H2On, fiecare partener va trebui sa respecte urmatoarele reguli:

 • respectarea ariei delimitate impreuna cu francizorul
 • respectarea preturilor de vanzare recomandate de francizor
 • sa nu comercializeze alt brand de apa, cafea sau ceai decat cel distribut de francizor
 • sa livreze serviciul la standardele impuse de francizor
 • sa promoveze brandurile francizorului in corelare cu directia de dezvoltare a acestuia
 • sa respecte politica comerciala impusa de francizor

Garantii

Prin contract vom stipula ca in cazul in care lucrurile nu functioneaza conform strategiei, ne obligam sa preluam afacerea construita, dar si stocul/bunurile nevandute. Astfel, iti oferim garantia unei afaceri de succes!