Apa

Apa

Dozator apa | Apa Bidon 19l

In special in Romania, dozatorele de apa rece ar trebui sa se vanda… ca painea calda! De ce? In primul rand, pentru ca exista regiuni din tara noastra unde apa de la robinet nu este tocmai potabila, spre deosebire de state occidentale precum Danemarca, Suedia sau Olanda, unde aceasta este chiar oferita gratuit in restaurante, din partea casei. Astfel, cel mai bun mod in care poti beneficia de o hidratare corespunzatoare, fara sa-ti periclitezi in niciun fel sanatatea, este sa comanzi un dozator de apa cu bidon de 19litri.

Un dozator de apa cu bidon iti asigura necesarul zilnic din lichidul esential vietii, la temperatura ideala, fie ca vorbim despre apa rece, fie ca vorbim despre apa fierbinte (pentru prepararea bauturilor tale preferate, precum cafea instant, ceai etc.). Pe de alta parte, bidoanele cu apa pentru dozator iti garanteaza o apa 100% microbiologic pura, netratata, ideala atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, inclusiv pentru diete etc. Compania noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, ceea ce inseamna ca atat familia ta, cat si angajatii se pot bucura de beneficiile respectivelor produse, fie ca vorbim despre echipamente sau consumabile.

Avantajele unui bidon cu apa pentru dozator

In oferta H2On, gasesti numeroase modele de dozator apa (cunoscut de catre publicul larg si ca dispenser apa sau aparat de apa plata):

✔️ Electron – cu rezervor interior cald/rece din otel alimentar si functii care asigura economia de energie;
✔️ Nautilus – temperatura apa calda pana la 95 grade Celsius si apa rece sub 10 grade;
✔️ Tornado – avand compresor cu tehnologie avansata pentru mentinerea temperaturii apei;
✔️ Star – extrem de elegant si durabil, cu un compresor de racire puternic si silentios;
✔️ Oasis SKYE – gama premium, cu sonda de racire inside-out si sistem removable reservoir;
✔️ Oasis SKYE Foot Switch Retrofit – cu distributie alternativa (pedale pentru controlul robinetelor de apa rece/calda);
✔️ Oasis CO2oler ULTRA – dozator de apa ultra premium, care combina racirea directa a vasului sub presiune cu un mixer de apa CO2 (pentru apa carbogazoasa).

Iata care sunt beneficiile bidoanelor cu apa pentru dozator:

✔️ apa 100% microbiologic pura, netratata;
✔️ cel mai mic pret per litru al apei imbuteliate (putin peste 1 leu);
✔️ apa rece/fierbinte disponibila instant;
✔️ bidoane cu apa pentru dozator securizate cu eticheta igienica pentru maximum de siguranta;
✔️ accesoriile precum paharele de plastic/carton asigura dozarea ideala a apei pe parcursul zilei etc.

Prin urmare, daca ai nevoie de un dozator de apa la birou sau acasa, comanda-l de la H2On, firma premiata la nivel international pentru calitatea apei sale, si vei beneficia de transport gratuit, indiferent de comenzile plasate telefonic sau online!

H2On este firma de servicii livrare apa nr. 1 in online si tindem sa ocupam aceeasi pozitie si in offline, tocmai de aceea distribuim dozatoare de apa si bidoane de 19 litri in toata tara. Oricine cauta pe Google “dozatoare apa ieftine/pret redus” sau “dozator apa podea” ajunge la noi si comanda produse care ajung rapid si satisfac chiar si cele mai exigente gusturi, atat la propriu, cat si la figurat!

has been added to your cart:
Checkout